Fun Camp er for alle drenge og piger, der afslutter 5. kl., 6. kl. eller 7. klasse i juni 2019. Desuden er det muligt at deltage, hvis man afslutter 8. klasse og har været på Fun Camp før.
Din sommerferieuge er programlagt med sjove og udfordrende aktiviteter i faste og trygge rammer.

Du bliver indkvarteret på 2-, 3- eller 4-mands værelser på efterskolen og spiser sundt og varieret i skolens spisesal.
Alle hjælper i køkkenet med afrydning og opvask én gang i løbet af ugen – ligesom når man går rigtigt på efterskole.

Vi brænder for legen, spillet og efterskolelivet og for at give deltagerne en uforglemmelig sommeroplevelse.
Det sociale liv, nye venskaber og fællesskabet er målet – leg og idræt er midlet.

Om kurset

Dato: 30. juni - 6. juli 2019