Filtrér

RECamp - eSport og Gastronomi

Kom og prøv: Efterskoleliv og fællesskab. Pimp en Pizza. Få nye kammerater. Tur til badeland i Rønbjerg. Film i vores Biograf. eSport og Gastronomi

Dato: 10. - 12. januar 2020

10 fede camps i vinterferien – uge 7

Fodbold, basket, parkour håndbold, spring, amerikansk fodbold og sports acrobatik. Vinterferien på BGI akademiet byder på et væld af fede camps for både drenge og piger mellem 10-15 år. Tjek det ud her

Dato: 8. - 13. februar 2020

Sted: BGI akademiet

Arrangør: BGI akademiet

Rollespilscamp på Epos i vinterferien

Har du lyst til at prøve dig selv af i nye roller? Interesserer du dig for magiske fortællinger, skrivekunst, rollespil, cosplay eller taktiske spil? Kunne du tænke dig at tilbringe din ferie sammen med andre unge, der deler dine interesser? Så er Epos camp for dig!

Dato: 10. - 14. februar 2020

Sted: Efterskolen Epos

Arrangør: Efterskolen Epos

RECamp - Efterskoleliv

Kom og prøv: Efterskoleliv og fællesskab. Pimp en Pizza. Få nye kammerater. Tur til badeland i Rønbjerg. Film i vores Biograf. Workshops

Dato: 28. februar - 1. marts 2020

FUS Camp 2020

Har du lyst til at opleve Frijsenborg Efterskole, så har du chancen nu. Du kan vælge mellem fagene Friluftsliv, Science eller Kok Amok. Derudover får du mulighed for at snuse til stemningen og fællesskabet på en efterskole.

Dato: 14. - 15. marts 2020

Sted: Frijsenborg Efterskole

Arrangør: Frijsenborg Efterskole

Påske Camp

Er du mellem 12 og 15 år? Er du vild med klassisk musik? Besøg os til Påske Camp på OrkesterEfterskolen i tre dage, og spil og syng sammen med os!

Dato: 5. - 7. april 2020

Sted: OrkesterEfterskolen

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Camp'en er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig.

Dato: 5. - 7. april 2020

Sted: Viby Efterskole

Camp Esport

Stor påsketurnering i CS:GO og LoL. Kom og afprøv dine skills, og hyg med de andre deltagere.

Dato: 6. - 8. april 2020

Camp Askov

Besøg Askov Efterskole i 2 dage og prøv et af vores 7 kreative linjefag: Forfatterlinje, Musical, Teater, Animation, Musik, Kunst & Design eller Game Design. Mød en masse nye mennesker og prøv valgfag, cafe-aften, kontaktgruppe-livet og meget mere.

Dato: 7. - 8. april 2020

Sted: Askov Efterskole

Arrangør: Askov Efterskole

Prøv et døgn på efterskole

Er man imellem 10 og 17 år og endnu ikke besluttet sig for, om et år på efterskole kunne være noget, har man nu mulighed for at prøve et døgn på Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle helt gratis. Oplev stemningen på en efterskole, hvor du bliver indkvarteret sammen med skolens nuværende elever og derfor kommer ganske tæt på, hvad det hele handler om.

Dato: 7. - 8. april 2020

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Arrangør: Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design

Nordisk Folk Camp

På Nordisk Folk Camp spiller vi allesammen i STORSPIL, vores store folkemusikorkester. Du kan være vant til at spille folkemusik, eller du kan være nysgerrig efter at prøve det. Alle er velkomne på alle instrumenter.

Dato: 1. - 3. maj 2020

Sted: OrkesterEfterskolen

Camp Sejergaarden

Er du vild med musik og overvejer du at tage et år på musikefterskole? Så deltag i Camp Sejergaarden og og oplev et døgn med masser af musik, fællesskab, glæde og grin!

Dato: 15. - 16. maj 2020

Sted: Sejergaardens Musikefterskole

Arrangør: Sejergaardens Musikefterskole

RECamp - Sejlads og Adventure

Kom og prøv: Efterskoleliv og fællesskab. Pimp en Pizza. Få nye kammerater. Tur til badeland i Rønbjerg. Film i vores Biograf. Sejlads og Adventure

Dato: 5. - 7. juni 2020

S|E|S Sommercamp 2020

Sommercampen er for den sportsglade 12-16 årige, som virkelig vil træne sin yndlingssport samt stifte bekendtskab med efterskolelivet.

Dato: 28. juni - 2. juli 2020

Sted: Sportsefterskolen Sjælsølund

Arrangør: Sportsefterskolen Sjælsølund

Friluftscamp 2020

Oplev efterskolelivet fra soveposen, fra trætoppen, fra kajakken, ved lejrbålet. Tre dage med fuldt knald på hygge, udeliv og inspiration til at vælge efterskole.

Dato: 29. juni - 1. juli 2020

Sted: Rønde Efterskole

Arrangør: Rønde Efterskole

Camp for Bedsteforældre+Børnebørn

Få nogle aktive dage sammen med dine børnebørn. Tre dage med hygge, bevægelse, sjov og ballade. Der er aktiviteter sammen, og der er aktiviteter hvor børn og bedsteforældre er hver for sig.

Dato: 1. - 3. juli 2020

Fodbold Camp

Fodbold på den fede måde for både drenge og piger. Tre dage med masser af bold, hygge og sammenhold. Træning som de professionelle med flere daglige træningspas. Du tester dig selv med Playertek, hvor du får målt dine præstationer på fodboldbanen digitalt.

Dato: 6. - 8. juli 2020

ØE Sommer Camp

ØE Sommer Camp er tre dage fuld af aktiviteter, oplevelser, fællesskab og grin. Hvad siger du f.eks til at prøve kræfter med: Stortrampolin og Airtrack Vandaktiviteter Bueskydning Vandgames Boldspil Kajak Adventure MTB Klatring Se film "Out of your comfort zone" Bålmad

Dato: 6. - 8. juli 2020

Venø Camp

Har du mod på en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen og Kunstlinjen, så er Venø Camp noget for dig! Oplev noget af hverdagen på en efterskole, og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.

Dato: 9. - 11. oktober 2020

Sted: Venø Efterskole