Filtrér

MusikCamp 2020

En drømmeuge for musik- og sangglade unge fra 12-15 år! Den 26. juli – 1. august 2020 afholder Musikefterskolen i Humble vores populære MusikCamp for musikglade unge. Her får du kompetent musikundervisning, instrumentworkshops og boblende musikglæde ugen ud – og alt det sociale, der også hører til en god sommercamp.

Om kurset

Dato: 26. juli - 1. august 2020

Sted: Musikefterskolen i Humble

Arrangør: Musikefterskolen i Humble

Venø Camp

Har du mod på en weekend i højt tempo, hvor du kan prøve kræfter med vores linjer Surf & Sejlads, Natur & Friluftsliv, Forfatterlinjen og Kunstlinjen, så er Venø Camp noget for dig! Oplev noget af hverdagen på en efterskole, og find ud af, om Venø Efterskole er det rigtige valg for dig.

Om kurset

Dato: 9. - 11. oktober 2020

Sted: Venø Efterskole

Arrangør: Venø Efterskole

Prøv et døgn på efterskole

Er man imellem 10 og 16 år og endnu ikke besluttet sig for, om et år på efterskole kunne være noget, har man nu mulighed for at prøve et døgn på Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design ved Vejle helt gratis. Oplev stemningen på en efterskole, hvor du bliver indkvarteret sammen med skolens nuværende elever og derfor kommer ganske tæt på, hvad det hele handler om.

Om kurset

Dato: 24. - 25. oktober 2020

Sted: Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Arrangør: Efterskolen for Gastronomi, Musik og Design

MusikCamp

Vi inviterer hermed alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP.

Om kurset

Dato: 20. - 22. november 2020

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole