Du kommer til at opleve et hav af vanvittige aktiviteter både i og uden for svømmebassinet. I vandet skal vi svømme, dykke, lege, udfordres i Splashdiving og andre sjove ting.
På land skal vi bl.a. arbejde med drylandøvelser og førstehjælp (for de ældste), men der er også plads til en tur i springhallen, og hvem ved, måske er der også plads til overraskelser.
Undervisningen bliver tilrettelagt efter dit niveau, så det ikke bliver for kedeligt og heller ikke for svært.
Vi lover dig, at det bliver super sjovt!
Det er op til forældrene at vurdere, hvornår det enkelte barn er klar til at overnatte på egen hånd.

DU FÅR
Masser af spil sammen med de andre på campen
3 Hovedmåltider hverdag
3 gange forfriskning hverdag.
En T-shirt
En Mulepose
En Drikkedunk
Nye Venner
Mange forskellige aktiviteter
En tur i svømmehallen.
Mulighed for at prøve en af de andre Camps af

DU SKAL HUSKE:
Aktivt tøj til både inde og ude.
Fodtøj
Håret sat op, hvis du har langt hår
Badetøj og håndklæde en af dagene
Godt humør
Sengelinned og pude, dyne/sovepose
Madras, at sove på

Faciliteter:
Agerskov ungdomsskole stiller deres nye Kunstgræsbane til rådighed, Klasse lokaler til at sove i og haller og svømmehal til at være aktive i.

Om kurset

Dato: 12. - 15. februar 2020