Oplev de fem spændende linjer på Brejninggaard og mærk det helt unikke, særlige fantastiske stemning og vær en del af noget helt særligt! Du undervises af Brejninggaards uddannede og certificerede linje-lærere bistået af de dygtige linje-elever hvilket giver dig sikkerhed for en sublim kvalitet af din camp.

Du kan vælge i mellem linjerne:

• Fodbold
  • TeamGym (spring/rytme)
  • PowerTumbling
  • Dans og rytme
  • MakerSpace og TechLab
Udover en masse fede timer på dine linjer er der fuld fart på efterskolelivet med fællesaktiviteter, venskab, fællesskab og ægte Brejninggaard-hygge.

Vil du være med, er tilmeldingen åben allerede nu og vi har kun få pladser. Prisen for Camp, forplejning og årets trøje er 350 kr. der indbetales på kontonr. 7590-2180902 HUSK BARNETS NAVN. Tilmeldingen er først gældende, når skolen har registreret beløbet.

Skynd dig for der er rift om pladserne!

Læs mere på vores hjemmeside eller på Facebook

Vi glæder os til at se dig igen!

Mange hilsner fra alle instruktører
Brejninggaard Efterskole

Om kurset