Epos Camp er for dig, der går i 7.-9 klasse. Du kan tage på camp blot for oplevelsens skyld, eller du kan bruge campen til at få en smagsprøve på, hvordan det er at gå på en skole, hvor man lærer gennem leg og spil.

Hvad sker der på en Epos Camp?
På campen vil du prøve, hvordan det er at lære gennem leg og rollespil. Du vil deltage i lege og aktiviteter, hvor du prøver dig selv af i nye roller, og lærer de andre bedre at kende. Du vil opleve en anderledes form for undervisning. Du kommer til at være med i fysiske aktiviteter, der giver dig sved på panden – for eksempel levende counterstrike med nerf guns. Og så får du mulighed for at fordybe dig i dine interesser.

Hvis du kan lide at læse og måske går med en Forfatter i maven, kan det være du melder dig på skriveværksted og lærer tricks til, hvordan man fortæller en historie der fanger? Er du Cosplayer melder du dig måske på et photoshoot? Er du Taktiker vil du måske fordybe dig i et avanceret brætspil? Går du med en Skuespiller i maven, vil du måske på en workshop om at leve sig ind i en rolle? Er du Rollespiller melder du dig måske til et live- eller bordrollespil inden for din yndlingsgenre, eller deltager i en workshop, hvor du lærer at skrive dit eget rollespilsscenarie?

Du kommer til at prøve forskellige ting af i løbet af campen, og får måske også smag for nye interesser undervejs.
Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 10. - 14. februar 2020

Arrangør: Efterskolen Epos

Sted:

Efterskolen Epos

Færgevej 5

Fynshav

6440 Augustenborg

Pris

Kursus pris: 1630,-

Detaljer

13-16 år.