Er du mellem 12 og 15 år? Er du vild med klassisk musik? Besøg os på OrkesterEfterskolen i tre dage, og spil og syng sammen med os! I begyndelsen af påskeferien 2020 fra søndag 5. april til tirsdag 7. april holder vi musikcamp, hvor du kan spille med i symfoniorkestret, spille 4-hændigt og måske 8-hændigt i klaverklassen.

Du kan selv vælge, hvilken stemme du gerne vil spille. OrkesterEfterskolens nuværende elever spiller også med og hjælper dig gerne, så det er også ok at springe noget over en gang imellem.

Pianisterne bliver kontaktet af vores klaverlærer, så hun kan lave et fælles program, der passer til hver elev. I skal også prøve at spille 4-hændigt og 8-hændigt og øve primavista (at læse fra bladet). Vi sender noder ud til symfoniorkestret i god tid.

Hvis du er vild med folkemusik, synes vi, du skal melde dig til Nordisk Folk Camp 25. – 27. oktober 2019.

Om kurset

Dato: 5. - 7. april 2020