Filtrér

JazzCamp / SangskriverCamp / ProducerCamp / Elektronisk MusikCamp

Prøv en weekend på Baaring Efterskole aka Danmarks Hyggeligste Musikefterskole fyldt med musik, et fantastisk sammenhold og en helt utrolig hyggelig atmosfære og vibe. Vælg din helt egen favoritCAMP!

Dato: 22. - 24. januar 2021

Arrangør: Baaring Efterskole og Højskole

MusikCamp Uge 7 (Vinterferien)

Vil du prøve efterskolelivet af + elsker du musik? = Prøv MUSIKCAMP på Danmarks Hyggeligste Musikefterskole i Baaring! Vil har et fantastisk sammenhold og en helt utrolig hyggelig atmosfære og vibe.

Dato: 14. - 18. februar 2021

HMI U13-U15 Håndbold Camp

3 dages håndboldcamp på Hou Maritime Idrætsefterskole - fyldt med håndboldtræning of efterskoleaktiviteter. Du sover på elevværelser.

Dato: 16. - 19. februar 2021

Sted: Hou Maritime Idrætsefterskole

Arrangør: Hou Maritime Idrætsefterskole

RECamp - Efterskoleliv

Kom og oplev Ranum Efterskole College. Er du mellem 12-15 år og interesseret i at prøve, hvordan det er at gå på efterskole, har du nu muligheden for at prøv en weekend på efterskole. Vi åbner dørene for et spændende program med masse af aktiviteter, hvor du vil opleve fællesskabet og få nye kammerater.

Dato: 12. - 14. marts 2021

Sted: Ranum Efterskole College

Arrangør: Ranum Efterskole College

MusikCamp (Påske)

Dato: 28. - 31. marts 2021

Camp

Kom og oplev efterskolelivet på Haarby Efterskole.

Dato: 28. - 29. marts 2021

Sted: Haarby Efterskole

Arrangør: Haarby Efterskole

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig!

Dato: 28. - 30. marts 2021

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

En Weekend på HMI

Overvejer du at tage på efterskole? Nu får du muligheden for at prøve det af – kom på weekend på Hou Maritime Idrætsefterskole.

Dato: 28. - 30. maj 2021

Sted: Hou Maritime Idrætsefterskole

Arrangør: Hou Maritime Idrætsefterskole

MusikCamp Uge 26 (Sommer)

Dato: 27. juni - 2. juli 2021

Sommersportcamp

5 fede dage fyldt med udfordringer spænding og kammeratskab. Går du i 6. 7. eller 8. klasse kan du komme på Sommersportcamp på Broby Sportsefterskole.

Dato: 28. juni - 2. juli 2021

Sted: Broby Sportsefterskole