Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 11. - 12. november 2020

Arrangør: Efterskoleforeningen

Sted

Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart,

Pris

Kursuspris: Kr. 3.500. Prisen inkluderer overnatning i enkeltværelse med fuld forplejning (dog eksklusive drikkevarer) og materialer.

Detaljer

Deltagere:

Min. 30 max. 40

Hvordan arbejder vi bedst med køkkenbudgettet? Hvordan finder vi pengene til forandringer. Og hvordan skaber vi et trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø i køkkenet, så vi kan klare enhver situation?

Efterskolekøkkenet er på mange måder skolens hjerte og omdrejningspunkt. Der bliver lagt mange ressourcer i køkkenet - både menneskelige og økonomiske. Men det er ikke altid, vi udnytter mulighederne i køkkenet optimalt.

Hvordan arbejder vi bedst med køkkenbudgettet? Hvordan finder vi pengene til forandringer – fx omlægning til økologi - ved små ændringer i indkøbsvaner og daglige rutiner? Hvordan er køkkentjansen med til at danne de unge? Og hvordan skaber vi et trygt og tillidsfuldt arbejdsmiljø i køkkenet så vi kan klare enhver situation?

Målgruppe Køkkenleder og forstander fra samme efterskole – i alt fra 20 efterskoler. Man tilmelder sig sammen.

Program