Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 30. januar 2020

Arrangør: Efterskoleforeningen

Frist: 28.1.2020

Sted

Vartov, Farvergade 27 H, 1463 København,

Efterskolerne fortjener god ledelse hele vejen rundt! Det kalder på et bredere rekrutteringsgrundlag. En af mulighederne er, at flere kvinder får lyst til og mod på at blive ledere. 

På fyraftensmødet torsdag den 30. januar kl. 17 - 19.30 på Vartov, Kbh. K kan kvinder, som er nysgerrige på ledelse, deltage i et uforpligtende møde og gennem oplæg, samtale og spørgsmål forhåbentlig blive afklaret i spørgsmålet om, hvorvidt ledelse er relevant for dem.

Mødet henvender sig til alle kvinder med lyst og mod på ledelse - uanset om det er på kort eller lang sigt. Det kunne være kvinder med førertrøjen på i pædagogiske udviklingsprojekter, med koordinatorroller eller andre organisatoriske ansvarsområder, fx TR, lærerrådsformand, AMR eller lignende. Uanset om de har tænkt på at gå ledelsesvejen - eller måske snarere har tænkt, at det vist ikke er noget for dem.

Det kunne være også være kvinder, som allerede har puslet med tanken og har taget lederkursus og derfor overvejer at søge eller måske allerede har søgt lederstillinger 

Eller kvinder, der bare tænker: ’Spændende, måske en dag i fremtiden...’

Derudover ønsker vi os brændende deltagelse af kvinder, som allerede er i efterskoleledelse, og som gerne vil bidraget til at give endnu flere kvinder lyst til og mod på ledelse. 

Mødet er gratis.

Program 

Tilmelding