Vores årsmøde er aflyst

Som tidligere skrevet er årsmødet aflyst på grund af statsministerens klare udmelding om ikke at afholde arrangementer for mere end 1.000 deltagere.

Hele bestyrelsen var samlet på Nyborg Strand under statsministerens pressemøde. Statsministerens melding var så klar, at det var en helt enig bestyrelse, der stod bag beslutningen om en aflysning.

Det var en virkelig ærgerlig beslutning at skulle træffe på et tidspunkt, hvor mange af jer allerede var på vej til Nyborg Strand. Vi – både bestyrelse og sekretariat – havde glædet os til at være sammen med jer og til det spændende program for hele weekenden.

Vi har aldrig stået i en lignende situation før, og det er klart, at der udestår en række spørgsmål, som vi ikke på nuværende tidspunkt har svar på eller kender omfanget af. Bestyrelsen vil de kommende dage samle op på alle spørgsmål frem mod det næste bestyrelsesmøde den 17. marts, hvorefter vi kan melde mere konkret ud.

Vi er fulde af forståelse for den store skuffelse og de mange gener, som aflysningen medfører.

Vi forventer at afholde generalforsamling i løbet af foråret, hvilket vil være i overensstemmelse med foreningens vedtægter.

På bestyrelsens vegne
Torben Vind Rasmussen
Formand for Efterskoleforeningen

 

Hent årsmødehæftet her