Vejlederkonference

23. juni 2020

Vejlederkonferencen 2020

Der er nu åbent for tilmelding Vejlederkonferencen, som finder sted den 14. og 15. september 2020.

DPU

23. juni 2020

Vil du tage en masteruddannelse i vejledning?

På Master i Vejledning får du aktuel forskningsbaseret viden, ligesom du får udvidet din værktøjskasse af teorier og metoder.

efterskolerne

Nyt vejledningsudvalg nedsat

Vejledningsudvalget for 2020/21 er nu nedsat. Udvalget består af ti medlemmer.

Optagelse.dk

Få information om Optagelse.dk-processen

Efterskoleforeningen, STUK og STIL arrangerer webinar om den kommende Optagelse.dk-proces.

12. maj 2020

Ny film om meritgivende brobygning

En film, som viser hvordan et brobygningsforløb kan tilrettelægges for elever, der har brug for motivation og afklaring til at vælge en erhvervsuddannelse.

24. april 2020

Standpunktskarakterer erstatter eksamen, ny UPV deadline

Bekendtgørelse om deadline for uddannelsesparathedsvurdering, karakterer og optagelsesprøver i 2020 er nu udstedt.

31. marts 2020

Hvad betyder COVID-19 for vejledning og optagelseskrav?

Det er for tidligt at sige, om der bliver ændret på optagelseskravene til ungdomsuddannelserne i år grundet COVID-19. Men her får du overblik over det, vi ved på nuværende tidspunkt.

31. marts 2020

Nye optagelseskrav til de gymnasiale uddannelser

Regeringen har vedtaget en ny lov, der justerer optagelseskravene til de gymnasiale uddannelser. Få overblik over ændringerne her.

Skills

31. marts 2020

Skills tilbyder gratis heldagsarrangement til efterskoler

Få rollemodeller og håndværkere fra erhvervsuddannelser ud på skolen i efteråret 2020. Alt er planlagt for jer, og det er gratis. I skal blot lægge elever til og stille lokaler til rådighed.

VEJLEDER

Kom til Vejlederkonferencen

Efterskoleforeningen inviterer til den årlige vejlederkonference i Vingsted til september.

17. februar 2020

Få tilskud til meritgivende brobygning

Ministeriet har netop udgivet en ny vejledning om meritgivende brobygning, der redegør for reglerne og mulighederne for tillægstaxameter.

17. februar 2020

Optagelse.dk - hvad må man skrive og vedhæfte?

I Optagelse.dk må der kun være oplysninger, der har med optagelsen at gøre. Optagelse.dk er ikke en kommunikationskanal til at videregive oplysninger om ordblindhed, diagnoser mm.