Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 8. december 2020

Pris

Kursuspris: Gratis

Efterskolernes køkkenudvalg afholder webinar via Zoom tirsdag den 8. december kl. 14.30-16.00 – der fremsendes link ved tilmelding.

Målgruppe: efterskolernes køkkenledere.

Efterskolernes køkkenudvalg består af køkkenledere fra efterskolerne Oure, Østerskov, Flakkebjerg og Thorsgaard. Skoler, der til sammen repræsenterer den mindre skole, den mellemstore og den helt store skole. Køkkenlederne vil fortælle om deres erfaringer med at omstille deres køkkenarbejde og skolens måltider efter stadigt skiftende coronaretningslinjer. 

Mads Dreyer fra Oure Efterskole præsenterer modellen ”3 stages of pandemic response” (survival, acceptance og growth), og hvordan modellen er brugt på Oure Efterskole til en fælles forståelse af, hvordan vi reagerer på en pandemi, og at man godt kan bevæge sig frem og tilbage mellem niveauerne undervejs. 

Frederik Thostrup fra Thorsgaard fortæller, hvordan en lille skole har bevæget sig fra overlevelse til vækst. 

Eva Skov fra Flakkebjerg fortæller bl.a. om erfaringerne med to-holdsskift, for lidt tid til at spise, evindelig afvaskning af borde og stole og planerne om en ny model for måltidsafvikling. 

Mette Tinggaard fra Østerskov fortæller om, hvordan køkkenlederen pludselig kan stå med nye ansvarsområder som fx generel smitteforebyggelse og rengøring på skolen. 

Den sidste halve time af webinaret vil deltagerne have mulighed for at stille spørgsmål eller selv byde ind med erfaringer med hvordan vi får køkkentjans og måltider til at fungere trods coronabenspænd.

Webinaret er gratis.

Tilmelding