Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 26. januar 2021

Pris

Kursuspris: Gratis

Boris Johnson overtog magten i det konservative parti og i Storbritannien med lovning på, at han ville ”get Brexit done”. Det er nu en realitet, at Brexit er sket. Men processen er langt fra slut med den indgåede aftale. Der er godt nok aftalt en ramme om samarbejdet, der sikrer, at man kan sælge de mest almindelige varer henover grænsen. Man kan også rejse med tog og fly mellem EU og UK, og de britiske fiskere har fået ret til at bestemme mere over kvoterne på de britiske fisk.

Men hvad skal det koste at studere i Storbritannien som dansker? Hvad med briter, der vil læse her? Hvad bliver reglerne for banker og finansverden, når City of London – et centrum i finansverdenen – pludselig ligger på en ø og ikke i EU? Hvad sker der, hvis EU og UK bliver uenige om klimamål, miljøstandarder eller statsstøtte fremover? 

Rasmus Nørlem Sørensen er chefanalytiker i DEO og har fulgt Brexitdebatten tæt igennem mange år. Han giver en analyse af, hvordan forholdet mellem EU og UK kan komme til at se ud.

Webinaret afholdes tirsdag den 26. januar kl. 10.00-11.00 og er for elever, lærere og andre interesserede

Tilmelding

For yderligere information kontakt Jakob Clausager Jensen, jcj@efterskolerne.dk