Efterskolerne deltager i DGI's landsstævne i Svendborg i 2021 med Efterskoleholdet, som laver et stort tilrettelagt show.

Showet vises tre gange for de mere end 30.000 tilskuere. Derudover deltager Efterskoleholdet i boldspilturneringer, musik- og koraktiviteter, esport, arbejdet med klimamål og bæredygtighed og mange andre aktiviteter.

Efterskoleholdets deltagelse landsstævnet, L21, giver eleverne en unik mulighed for at forlænge deres efterskoleophold med en uge fuld af ekstraordinære oplevelser i et fællesskab på tværs af skoler, interesser, foreninger og generationer.

Efterskolerne deltager for 10. gang. I 2017 i Aalborg deltog 6.700 efterskoleelever og 700 lærere, og der forventes et deltagerantal på samme niveau næste år.

Læs mere her.

Kontakt projektleder Asbjørn Nielsen tlf. 25 21 84 09, an@efterskolerne.dk