Projektet 'Videre med 10.' kører i fire spor fra og med sommeren 2021 til og med efteråret 2022.

  1. I et lokalt spor, hvor de fem skoler skal udvikle og implementere deres egne ”videre med 10.” projekter, bistået af en konsulent, der understøtter processen. Skolerne skal selv stå for udviklingen af ideerne og det faglige indhold i deres projekter.

  2. I et fælles spor, hvor deltagerne fra de fem lokale projekter mødes for at få fælles sparring fra projektets konsulent, ekspertoplæg og ikke mindst mulighed for at udveksle erfaringer.

  3. I et lederspor, hvor lederne fra de fem deltagende skoler undervejs vil få både individuel sparring fra projektets konsulent og lejlighed til at mødes og udveksle erfaringer

  4. I et dokumentations- og kommunikationsspor, hvor der undervejs i projektet deles erfaringer og refleksioner med det resterende efterskole-danmark via webinarer og på Facebook samt Instagram. 

 

Kamille Thoregaard faciliterer det fælles projektforløb og understøtter de lokale projeker. Kamille ejer og driver virksomheden Tandem, hvor hun arbejder med organisationsudvikling og hverdagsimplementering i både offentlige og private organisatione.

Deltagende efterskoler: Viby Efterskole, Høng Efterskole, Ryslinge Efterskole, Flakkebjerg Efterskole og Ollerup Efterskole

Projektet er støttet med Efterskolernes F&U-midler (fra Undervisningsministeriet)

Kontakt hos Efterskolerne: Christine Sestoft, cst@efterskolerne.dk, tlf.:33 17 97 65 

Læs artikel fra kick-off seminar fredag 17. september om projektet her.