Om kurset

Dato: 9. november 2021

Frist: 9. november kl. 12.00

Pris

Kursuspris: Gratis

Informationsmødet afholdes den 9. november kl. 15.30-16.15 - kort før at weekenden løber af stablen den 13.-14. november på Eisbjerghus Internationale Efterskole.

 

Tilmelding - der fremsendes zoomlink forud for mødet

 

På mødet vil du blive klogere på weekendens indhold, hvad det vil sige at skabe grønne elevudvalg og vigtigst af alt; hvordan du som kontaktlærer kan støtte eleverne og deres initiativer, når de vender hjem med idéer til aktiviteter og tiltag. 

 

Læs mere om Bæredygtig Bootcamp

Du kan læse mere om Bæredygtige Bootcamp på hjemmesiden, ved at hente en invitation, ved at læse programmet eller ved at se denne filmhilsen fra sidste års elever.  

 

Praktik omkring campen

Der er 75 pladser og det er først til mølle. Hver efterskole må sende en etableret elevgruppe på 3-8 elever. Det er gratis at være med, og det inkluderer både mad og refusion af offentlig transport. Når I tilmelder en elevflok forpligter I jer på, at en kontaktlærer efterfølgende vil bakke eleverne op i de initiativer, de kommer tilbage til skolen med. Det kan være alt fra at lave et tøjbyttemarked, optimere skraldesorteringen, til at undersøge, hvordan jeres rengøringsmidler eller menu kan blive grønnere.

 

Fristen for at tilmelde elever til Bæredygtig Bootcamp er d. 28. oktober og sker ved at sende en mail til projektleder Charlotte Hedevang Nielsen, chn@efterskolerne.dk .