Efterskolernes Aften som fælles fysisk begivenhed for alle efterskoler er i 2022 aflyst pga. coronasituationen. Vi holder fast i den planlagte markedsføring, men ændrer Efterskolernes Aften til Efterskolernes besøgsdage. Det betyder, at I på skolerne selv planlægger, hvornår og hvordan det bedst passer for jer at afholde besøgsdage.

Vi annoncerer med kampagnen 'Opdag livet på en efterskole' på sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat og som noget nyt TikTok) fra lørdag 8. januar og 2 uger frem. Her opfordrer vi alle interesserede til at tage til besøgsdage og henviser til, at de skal tjekke den enkelte efterskoles hjemmeside for flere informationer.

Husk derfor at opdatere jeres hjemmesider med datoer, herunder eventuelle informationer om tilmelding og coronarestriktioner. Det er også vigtigt, at I opdaterer ledige pladser.

Herunder finder I en række videoer, billeder og en enkelt plakat, som I kan bruge i forbindelse med kampagnen for Efterskolernes besøgsdage. Materialet må kun bruges til omtale heraf og det er ikke tilladt at redigere i det.


Kampagnevideoer

60 sekunder:
(passer bedst til Facebook og evt. YouTube)
Denne video kan I videredele på Facebook ved at trykke på de tre prikker og vælge "del". 

 

Download her.

30 sekunder:
(passer bedst til Instagram og Facebook)
Videoen kan downloades her og derefter postes på Instagram og eller/Facebook.

Når I laver opslag på Facebook og/eller Instagram opfordrer vi jer til at skrive, hvornår I afholder besøgsdage samt diverse praktiske informationer. Her kan I også skrive, hvad man f.eks. kan opleve på jeres efterskole.

Videoer til Instagram stories, Snapchat og TikTok

Når man ønsker at ramme den unge målgruppe på sociale medier, kan man ikke komme uden om Instagram (især stories), Snapchat og TikTok, hvor særligt sidstnævnte bliver mere og mere populær. Derfor tilbyder vi videoer, som i format og længde er velegnet til de platforme.

Download her. 

Kampagnebilleder
Der er billeder til opslag og stories på Instagram og Facebook. Klik på billederne herunder for at se og downloade.

Billeder til opslag (2 stk.)

Efterskolernes besøgsdage

Billeder til stories (2 stk.)
Efterskolernes besoegsdage 2022

Ligesom med videoerne opfordrer vi til at skrive en følgetekst om jeres besøgsdage, herunder diverse praktiske informationer.

Coverbillede til Facebook
Det er også muligt at downloade et coverbillede, som I kan uploade til jeres egen Facebookside. Klik på billedet herunder.

Efterskolernes besøgsdage


Plakat
Herunder kan I se og downloade en plakat, som I er velkomne til at printe og bruge.


 
Ved spørgsmål til materialet eller kampagnen er I velkomne til at kontakte marketingkonsulent Mette Lystbæk på ml@efterskolerne.dk / 3317 9589