Vi fortsætter kampagnen 'Opdag livet på en efterskole' fra onsdag i uge 34 og frem til Efterskolernes Dag. Her på siden finder I en række videoer, billeder og plakater, som I kan bruge i forbindelse med kampagnen. Materialet må først bruges fra onsdag 25. august og kun til omtale af Efterskolernes Dag. Det er ikke tilladt at redigere i det.

Kampagnevideo

Film med tidligere efterskoleelever

Elever fortæller om fællesskab:

Elever fortæller om venskab:

Elevers tanker om tiden efter efterskolen:

Videoerne herover kan I videredele på Facebook ved at trykke på de tre prikker og vælge "del". Hvis I vil poste på Instagram, kan I downloade videoer her, som passer til Instagram i længde og format (de kan også bruges på Facebook). Vi vil desuden løbende lave opslag på Facebook og Instagram, som I også er velkomne til at dele.

Når I laver opslag på Facebook og Instagram opfordrer vi jer til at skrive, at Efterskolernes Dag finder sted søndag 26. september kl. 13-17. I kan også skrive, hvis I afholder særlige aktiviteter eller anden vigtig information.

#efterskolernesdag og @efterskolerne
På Instagram må I meget gerne bruge #efterskolernesdag og tagge os @efterskolerne

Billeder til opslag på Instagram og Facebook
Der er to forskellige billedtyper. Klik på billederne herunder for at se og downloade.

Billeder med Efterskolernes logo – til opslag (10 stk.)

Billeder med Efterskolernes logo – til stories (10 stk.)

Ligesom med videoerne opfordrer vi til at skrive en følgetekst om Efterskolernes Dag. Husk også gerne her at bruge #efterskolernesdag og tagge os @efterskolerne, når I laver opslag og stories på Instagram.

Billeder med tekst om efterskolelektioner
Disse efterskolelektioner kan bruges, som de er, eller I kan bruge dem som inspiration til at lave jeres egne efterskole-statements.

Coverbilleder til Facebook
Der er fire forskellige. Klik på billedet for at se og downloade dem alle. Herefter kan I uploade til jeres egen Facebookside og evt. skifte billede et par gange i kampagneperioden frem mod 26. september.

Efterskolernes Dag 2021

Plakater
Der er to forskellige A3 plakattyper til print. Klik på dem herunder for at se og downloade.

Plakater med henvisning til Efterskolernes Dag
Disse kan f.eks. printes og hænges op på synlige steder på efterskolen eller i lokalområdet.

Plakater med efterskolelektioner
Disse kan f.eks. printes og hænges op til dekoration på efterskolen frem til og på Efterskolernes Dag.

Ved spørgsmål til materialet eller kampagnen er I velkomne til at kontakte marketingkonsulent Mette Lystbæk på ml@efterskolerne.dk