Om kurset

Dato: 24. februar 2021

Kursuspris: Gratis

Gennem seks forskellige temaer, vil du som elev blive klædt på til at skabe et udvalg på din efterskole, som kan starte sjove og lærerige bæredygtige tiltag i jeres hverdag.

Det vil ske på følgende hverdagsaftener mellem kl. 19 og 21 og tage form gennem seks forskellige temaer:

1. Skab et verdensmålsudvalg (27. januar, gentages 9. og 22. februar)
2. Skab bæredygtige initiativer på din efterskole (24.februar)
3. Del ideer fra din skole – også på sociale medier (9. marts)
4. Skriv et godt debatindlæg (24. marts)
5. Lær at holde en god tale (v. talerskolen Røst) (6.april)
6. Bliv forandringsjournalist og dæk Fælles Forandring 18. maj (4. maj)

TILMELDING:
Det anbefales, at I på vegne af jeres efterskole tilmelder jer som gruppe (på 3-8 elever).

Tilmeld jer forløbet ved at kontakte Charlotte H. Nielsen chn@efterskolerne.dk
Følg med her i facebook-begivenhenden.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt Charlotte Hedevang Nielsen, chn@efterskolerne.dk

LÆS MERE om Fælles Forandring og de digitale værkstederhjemmesiden.

MERE OM INITIATIVET
De digitale værksteder – med fokus på elevengagement – er et af projektets fire vigtige ben i 2021. Alle efterskoler er velkomne til at være med, og forløbet er særligt for de efterskoler, som er med i projektet Fælles Forandring. Det er op til skolen at udvælge den elevgruppe, som skal være med og det er ideelt, at det er den samme gruppe på 3-8 elever, som følger alle seks værksteder. Dog er det også muligt blot at deltage i nogle af værkstederne.
Forløbet vil ligeledes kræve regelmæssig kontakt til én lærer, som løbende vil blive informeret om programmet for værkstederne og dermed kan støtte elevernes deltagelse og initiativer, så det giver bedst mulig mening på skolen.