Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 2. marts 2021

Pris

Kursuspris: Gratis

”Med udgangspunkt i min egen erfaring som frivillig i Operation Dagsværk og som ungdomsdelegat til FN, vil jeg fortælle om, hvilken betydning det har at engagere sig som ung. Jeg vil komme ind på, hvad man personligt kan få ud af det frivillige engagement, og hvilken forandring man kan være med til at skabe. 

Webinaret tager udgangspunkt i mit eget engagements-arbejde, men vil også få eleverne til at reflektere over, hvad der engagerer dem, og få dem til at tage stilling til, hvad de ønsker at bruge deres stemme til. Ligeledes vil det fungere som inspiration til, hvilke muligheder man som ung har for at få indflydelse på samfundsmæssige og globale problemstillinger.” 

Webinaret afholdes af Frida Ravn Rosling, som er valgt til ungdomsdelegat for FN. De næste to år skal hun repræsentere unges stemme i internationale beslutningsprocesser i FN og andre multilaterale fora. Læs mere om Operation Dagsværk, Frida samt hvad hun vil kæmpe for i FN her.

Webinaret afholdes onsdag den 2. marts kl. 19.00 - 20.00 og er for nysgerrige efterskoleelever.

Det løber desuden også af stablen i skoletiden d. 10. marts kl. 13.00-14.00

Tilmelding

Webinaret afholdes i samarbejde med projektet Fælles Forandring og du kan læse mere og dele invitationen med din ven gennem FB-begivenheden

For yderligere information kontakt Charlotte Hedevang Nielsen, chn@efterskolerne.dk  

operation dagsværk