Vi byder velkommen til 3 dages camp for unge i 7. - 9. klasse, som har lyst til at prøve efterskolelivet eller bare har lyst til et par fede dage på Halvorsminde. Det bliver 3 dage fyldt med aktivitet.

På vores SommerCamp får du et indblik i, hvad det vil sige at gå og bo et år på en efterskole. Du vil opleve fællesskabet ved at bo sammen med andre unge, og deltage i masser af fællesarrangementer, som ryster jer sammen og giver masser af gode grin. Der er selvfølgelige ingen boglig undervisning, men ud over alle aktiviteterne er der smagsprøver på skolens mange forskellige linjefag.

Vi laver det fedeste program til dig, og vores dygtige faglærere vil inspirere dig og dine nye venner.
Udover alle aktiviteterne bliver der også tid til socialt samvær og hygge fx omkring bordfodbold- og poolbordet, i vores e-sportslokale eller i vores lækre fitnesslokale. Vi disker selvfølgelig også op med glidebane - uanset vejrudsigten. Og faktisk kan du prøve kræfter med alt det du gerne vil i vores faciliteter. Vi sørger selvfølgelig også for, at der er gang i vores vildmarksbade og sauna, når du og dine kammerater skal køles ned efter at have givet den fuld gas.
På Halvorsminde er der plads til alle – også på vores camps. Sammen med vores dygtige instruktører får du tre dage fyldt med nærvær, udvikling, samvær, nye venskaber og fede oplevelser.

DET FÅR DU
- 3 overnatninger med masser af fede aktiviteter
- Fuld forplejning
- T-shirt og drikkedunk

HVORNÅR SKER DET?
- Søndag d. 26. juni til onsdag d. 29. juni
- Start: Ankomst søndag kl. 19.00 til velkomst og indkvartering.
- Slut: Onsdag kl. 16.00, hvor der vil være kaffe til forældrene, og mulighed for rundvisning

PRIS
500,- kr. pr. person

Kontaktinformation

Om kurset

Dato: 26. - 29. juni 2022

Arrangør: Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

Sted:

Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

Halvorsmindevej 107

9800 Hjørring

Pris

Kursus pris: 500,-

Detaljer

13-17 år