• Antal

• Landsdel

Fyn

Om skolen

Vil du med ud i verden for at lære sprog, møde nye venner og få oplevelser for livet? Hos os får du Gymnasieforberedende efterskoleliv på et højt fagligt niveau og undervisning på engelsk i 3 Cambridgefag, DELF fransk, Goethe tysk, kinesisk, japansk og spansk. Et fællesskab der udfordrer dig – med tid til kreativitet og sjov!

Eisbjerghus Internationale Efterskole
Hos os får du internationale kompetencer gennem mødet med kulturer fra hele verden. Vi udveksler bl.a. med Kina, Indien, Spanien og Frankrig.

Gymnasieforberedende efterskoleliv med et højt fagligt niveau. Undervisning på engelsk i 3 Cambridgefag, DELF fransk, Goethe tysk, kinesisk og spansk.

Et fællesskab som udfordrer dig personligt, fagligt og socialt.

På Eisbjerghus Internationale Efterskole er det internationale samarbejde omdrejningspunktet i en stor del af din hverdag. Vi er en gymnasieforberedende efterskole, hvor du får undervisning på et højt fagligt niveau af lærere, som har store ambitioner på dine vegne. Flere af lærerne er native-speakers i det sprog, de underviser i.

Cambridgefag – undervisning på engelsk.
Vi er Cambridge Uddannelsescenter, hvilket vil sige, at vi tilbyder dig en række fag, som opfylder de krav, Cambridge Universitetet stiller. Det betyder, at undervisningen foregår på engelsk, og at året slutter med den internationale IGCSE-eksamen (International General Certificate of Secondary Education).
I skoleåret 15/16 tilbyder vi følgende Cambridgefag: English, Global Perspectives og Math.

Udvekslingssamarbejdet giver internationale kompetencer.
Eisbjerghus samarbejder med partnerskoler om udveksling i Indien, Kina, Spanien og Frankrig. Hvilket land du skal udveksle til, afhænger af dit valg af linje. Vi tilstræber, at du bor privat indkvarteret hos en værtsfamilie, når du er på udveksling. Du kommer i skole med din vært og tager på ture i området, hvor du bor. Elever fra udvekslingsskolen kommer - som hovedregel - på genbesøg her i Danmark, hvor de flytter ind sammen med dig på dit efterskoleværelse og kommer med dig hjem på weekend hos din familie.

Andre sprogfag – to med certifikater.
På efterskolen tilbyder vi også andre sprogfag.

Bl.a. tysk, fransk, spansk og  kinesisk. Vælger du tysk, kan du afslutte skoleåret med en prøve fra Goethe Instituttet i Tyskland, og din franskeksamen giver dig et fransk diplom (DELF), som udstedes af det franske undervisningsministerium.

Karrierevejledning – “Steps to my future” - hjælper dig videre.
Når du skal vælge hvilken vej, du skal gå efter Eisbjerghus, står vores veluddannede vejledere klar til at hjælpe dig I den rigtige retning. De holder samtaler med dig, viser hvilke muligheder du og dine kammerater har for at vælge ungdomsuddannelse og inviterer forældre til at holde små foredrag om deres karriereforløb som inspiration for jer.

Tidssvarende it- og medieudstyr
Du medbringer din computer og evt. en iPad, som du kan arbejde på i den daglige undervisning, og som giver det optimale samspil mellem SmartBoards og vores iMac’s i det nye mediecenter. Der kommer du blandt andet til at have din gang, hvis du har valgfag som  Gaming Academy eller Eis-redaktionen.

Fællesskab – fagligt og medmenneskeligt
På Eisbjerghus Internationale Efterskole bliver du en del af et forpligtende fællesskab og et internationalt miljø med mange gæster fra hele verden året rundt. Det betyder selvfølgelig, at vi værdsætter mangfoldighed og forskellighed. Det betyder også, at du bliver god til at forholde dig til din omverden og til at arbejde sammen med nogen, der er forskellig fra dig selv både kulturelt, socialt, og sprogligt.

Sund kost og daglig motion
Morgen, middag og aften serveres der sund og varietet mad i spisesalen, og hver eftermiddag er der motion for alle.

Masser af kreative valgfag
Du skal vælge to valgfag hvert halve år, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv i blandt andet Musik, Tekstil, Outdoor & Adventure, Boldspil, Mad for drenge, GirlsCorner, Life Balance og mange flere. Vælger du et sprogfag eller har du idræt i 9. klasse er fagene helårs.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til mange fantastiske og grænseoverskridende oplevelser i vores internationale miljø på EIS!

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen