• Antal

• Landsdel

Sjælland og Bornholm

Om skolen

Tilbyder livsnær, praktisk, teoretisk og prøvefri undervisning til bogligt svage og unge med et særligt behov. Personlig udvikling vægtes højt. Tilknytning til Landsforeningen Ligeværd. Undervisning i bl.a. økologisk jordbrug, køkken, træ, metal, musik. Mange spændende valgfag. Specialundervisning i dansk / mat.

Elever
Ulstrup Efterskole tilbyder undervisning til bogligt svage, sent udviklede unge, der har modtaget specialundervisning i folkeskolen.

Formål
Skolens formål er at tilbyde en livsnær undervisning, der er en kombination af teori og praksis, at fremme den enkelte elevs selvtillid, personlige udvikling og modning, at skabe et trygt sted, hvor eleverne lærer ansvar for fællesskabet og for sig selv.

Undervisningen tager udgangspunkt i praktisk arbejde indenfor værkstederne:
· Køkken
· Træ og metal
· Jordbrug, dyrehold og gartneri
· Musik.

Derudover tilbydes en række valgfag f. eks:
· Drama
· Færdselsteori
· Foto og video
· Edb
· Orientering
· Tekstil
· Billedkunst
· Friluftsliv
· Ridning
· Svømning
· Idræt
· Surf og kajak.

Alle elever tilbydes specialundervisning i dansk og matematik på små hold med max. 6 elever hos specialuddannede lærere. Vi tilbyder  folkeskolens afgangsprøver i fagene Dansk og Matematik

Eleverne deltager aktivt i dagligdagens gøremål som madlavning, rengøring og vedligeholdelse, og lærer derved at klare sig selv og føle ansvar for deres omgivelser.

Nærmere oplysninger og skolens brochure tilsendes gerne.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen