Dyk ned i Gert Biestas inspirerende koncept af verdensvendt undervisning gennem dette kursus. Her vil du ikke blot stifte bekendtskab med hans teoretiske tilgange, men også modtage praktiske redskaber og eksempler, der kan berige din undervisning med ny inspiration.
Vi vil udforske, hvordan du kan skabe en meningsfuld forbindelse mellem teori og praksis og samtidig fremme dine elevers dannelse gennem levende og engagerende undervisning. 
 
Formål
Med kurset ønsker vi at styrke din evne til at facilitere verdensvendt, resonant og praksisnær undervisning med det overordnede mål at støtte elevernes forbindelse til verden.
 
Målgruppe
Kurset henvender sig til undervisere i boglige fag som dansk, historie og kristendomskundskab.
 
Indhold
Med afsæt i introduktion til Biestas teori om verdensvendt undervisning  og pædagogik og Hartmund Rosas filosofi om resonans, vil kurset give konkrete undervisningseksempler, der adresserer en større praksisfaglighed i boglige fag  gennem dannende undervisning.
 
 
Tilmelding
Ved fakturabetaling er det MEGET vigtigt, at I bruger det kontonummer, der står på fakturaen og ikke Efterskoleforeningens sædvanlige kontonummer.
Praktiske informationer
  • 12. november 2024
  • 1.200kr.
  • Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500, Middelfart
  • Tilmeldingsfrist: 08. oktober 2024