Filtrér

MUSIKCAMP (Uge 27) 2024

Prøv vores populære SOMMER-MusikCamp, hvor du får mulighed for at dykke ned i musikken og venskaberne i en hel uge! Alle instrumenter og niveauer er velkomne!

Dato: 30. juni - 5. juli 2024

Sted: Baaring Efterskole

Arrangør: Baaring Efterskole

BE-Camp 24

I uge 27 afholdes årets BE camp, hvor unge, der går i 6-9. klasse, har mulighed for at få en forsmag på efterskolelivet på Brejning Efterskole.

Dato: 30. juni - 6. juli 2024

Sted: Brejning Efterskole

Arrangør: Brejning Efterskole

Springcamp Bjergsnæs

Det er for alle springglade drenge og piger i alderen 9-15 år.

Sted: Bjergsnæs Efterskole

Arrangør: Bjergsnæs Efterskole

HALVOR SOMMERCAMP

Er du klar på den vildeste sommer? Halvor SommerCamp er 3 overnatninger på Halvorsminde for alle i 7. og 8. klasse, hvor du får nye venner, oplevelser for livet og udfordringer, der flytter dig.

Robot og TeknologiCamp24

Nu har du muligheden for at tilmelde dig "Robot og TeknologiCamp24" på Højer Design Efterskole. En spændende sommerlejr designet til unge piger og drenge mellem 12 og 16 år, der brænder for teknologi og innovation.

Sted: Højer Design Efterskole

Arrangør: Højer Design Efterskole

Fun Camp

En uges forsmag på efterskolelivet på Vivild

Dato: 30. juni - 6. juli 2024

Sted: Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Arrangør: Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole

FodboldCAMP

5 dages fodboldCAMP for piger og drenge fra 12 - 15 år. Er du fodboldspiller og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er fodboldCAMP lige noget for dig.

DanseCAMP

Er du glad for at danse og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er DanseCAMP på Halvorsminde lige noget for dig. Du kommer til at lave sjove og udfordrende koreografier og fællesaktiviteter med de andre campdeltagere. Du lærer flere forskellige stilarter inden for dans.

HåndboldCAMP

Er du håndboldspiller og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er HåndboldCAMP lige noget for dig. På Halvorsminde er håndbold glæde, udvikling og fællesskab. Vi laver det fedeste program til jer, og dygtige trænere vil inspirere dig og dine venner til leg med bolden. Forbered jer på at vi skal igennem alle håndboldens genrer - bl.a. beachhåndbold, positionstræning, styrketræning, haltræning m.m.

EfterskoleCamp 2024

Kunne du tænke dig at danse, spille musik, lave teater eller spille musical...? Så er EfterskoleCamp 2024 noget for dig !

Dato: 1. - 4. juli 2024

Sted: Hoptrup Efterskole

Arrangør: Hoptrup Efterskole

Ranum International Summer Camp

Mød nye venner fra hele verden og bliv bedre til engelsk.

Dato: 7. juli - 8. august 2024

Sted: Ranum Efterskole College

Arrangør: Ranum Efterskole College

Liverollespillet Nybyggerne på Stormøen

Kan du lide at spille en rolle? Har du lyst til at være med til at skabe en episk fortælling? Så tag med til liverollespillet Nybyggerne på Stormøen. -Et rollespil om politik og demokrati, sat i en fantasy-verden.

Dato: 20. - 22. september 2024

Efterårs-camp på Ærø Efterskole

Vil du have en smagsprøve på en ø-efterskole? Så kom til camp!

Dato: 21. - 24. september 2024

Sted: Ærø Efterskole

Arrangør: Ærø Efterskole

DrengeCamp på Bjergsnæs Efterskole!

Campen er kun for drenge. Der er indkvartering fra kl. 17.00, og programmet starter med at vi spise aftensmad kl. 18.00.

Dato: 11. - 13. oktober 2024

Sted: Bjergsnæs Efterskole

Arrangør: Bjergsnæs Efterskole

Epos-uge: Rollespilscamp

Oplev, hvordan det er at lære gennem leg, spil og simulationer. På Epos bruger vi rollespil i undervisningen, fordi vi ved du lærer mest, når du selv er aktiv. Kom med og få en smagsprøve når vi holder Epos-uge!

Dato: 12. - 16. oktober 2024

MusikCamp på Viby Efterskole

Vi inviterer hermed alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede.

Dato: 15. - 17. november 2024

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

Epos-uge: Rollespilscamp i vinterferien

Dato: 8. - 12. februar 2025

Rejsby Camp

I vinterferien kan du deltage i Rejsby Camp sammen med andre unge og mærke efter, om Rejsby Europæiske Efterskole er den rigtige efterskole for dig.

Dato: 9. - 14. februar 2025

Sted: Rejsby Europæiske Efterskole

Arrangør: Rejsby Europæiske Efterskole

Rollespilscamp Østerskov Akademiet

Østerskov Akademiet er en rollespilscamp i skolernes ferier, hvor unge fra hele landet mødes på Østerskov Efterskole for at dyrke deres nørdede interesser.

Dato: 10. - 14. februar 2025

Sted: Østerskov Efterskole

Arrangør: Østerskov Efterskole

Epos Rollespilscamp

Epos Rollespilscamp er for dig, der går i 7.-9. klasse, og som har lyst til at snuse til, om rollespil er noget for dig. Vælg mellem mange genrer: Fra dunkelt vampire-rollespil til komedie til episk fantasy. Både live- og bordrollespil.

Dato: 12. - 16. februar 2025

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater og vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig! Campen er gratis, og er for dig som går i 7.-9. klasse. Vi kan tilbyde dig et ophold med 2 overnatninger, fuld forplejning og en række dedikerede kunstneriske lærere indenfor musik, dans og teater, som glæder sig helt vildt til at være sammen med dig.

Dato: 13. - 15. april 2025

Sted: Viby Efterskole