Filtrér

International Summer Camp

Mød nye venner fra hele verden og bliv bedre til engelsk. Vælg mellem spændende tema fag, som English as a Second Language, Science, Social Science, Political Science, Sustainability Goals og Business Studies om formiddagen. Om eftermiddagen kan du vælge mellem en række profilfag bl.a. sejlads, gastronomi, musik, dans, design, fodbold, kajak, fitness bootcamp og teambuilding. Hver uge er der en dag med ekskursion, og i 3 og 4 ugers kurset er der en studietur til enten København og Odense, Malmø eller Hamborg. Sommerskolen slutter med en stor gallafest.

Om kurset

Dato: 2. - 29. juli 2023

Sted: Ranum Efterskole College

Arrangør: Ranum Efterskole College

MusikCamp 2023 på Musikefterskolen i Humble

Den 24. – 29. juli 2023 afholder Musikefterskolen i Humble vores populære MusikCamp for unge i 6. - 9. klasse, der er vilde med musik. MusikCamp er en sommercamp for alle - uanset om du er nybegynder eller har spillet musik i mange år.

Om kurset

Dato: 24. - 29. juli 2023

Sted: Musikefterskolen i Humble

Arrangør: Musikefterskolen i Humble

MusikCamp på Viby Efterskole

Hvis du har lyst til at afprøve efterskolelivet og samtidig spille en masse musik - er du velkommen på vores MusikCamp på Viby Efterskole. Du vil få undervisning i forskellige musik-workshops og samtidig mærke stemningen og det kreative miljø på Viby Efterskole. Det er gratis at deltage!

Om kurset

Dato: 17. - 19. november 2023

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole