Er efterskolelivet noget for mig? Hvilken efterskole skal jeg vælge? Og skal jeg gå i 8., 9. eller 10. klasse på efterskole?

Det kan du og dine forældre få svar på onsdag den 11. januar kl. 18-21, hvor landets efterskoler holder åbent hus og inviterer indenfor til Efterskolernes Aften. På Efterskolernes Aften kan du få en rundvisning, hvor du ser skolens faciliteter, værelser og fællesarealer og mærker stemningen på efterskolen. Du vil møde efterskolens lærere og de nuværende elever, som fortæller om efterskolelivet og svarer på alle dine spørgsmål.

Vigtigst af alt kan du mærke efter, om efterskolen føles rigtig for dig.

Det er en god idé at tage til Efterskolernes Aften, selvom et efterskoleophold kan føles som noget, der ligger langt ude i fremtiden. Dels giver det dig god tid til at finde den helt rigtige efterskole for dig, og dels har mange efterskoler ventelister. Efterskolernes Aften kan også gøre dig klogere på, om du skal på efterskole i 8., 9. eller 10. klasse.

Husk, at der er mulighed for at få ekstra økonomisk støtte til et efterskoleophold, som er afhængig af, hvad dine forældres indkomst er.

Find en efterskole for dig

På efterskolerne.dk kan du søge på efterskoler ud fra bl.a. årgang, interesser, fag og beliggenhed, så du inden Efterskolernes Aften ved, hvilke efterskoler du vil besøge.

Find en efterskole her

Husk at tjekke efterskolernes egne hjemmesider for information om klassetrin, fag, ledige pladser og praktiske informationer om Efterskolernes Aften på den enkelte efterskole.

Indhold kan ikke vises...