Indkøbsrådgiver

Indkøbsrådgiver til Skoleindkøb

Ansøgningsfrist: 17. oktober 2019

Kok

Tølløse Slots Efterskole er en almen efterskole for 10. klasse beliggende i naturskønne omgivelser omkring det flotte Tølløse Slot i Gl. Tølløse. Efterskolen rummer 165 dejlige unge mennesker og en engageret og dygtig medarbejdergruppe. Undervisning og samvær med vores elever er centreret om vores værdigrundlag med fokus på specielt nærvær, dialog og tilllid.

Tølløse Slots Efterskole

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2019

Matematiklærer

Frederiksberg Privatskole (i Rødovre) søger en uddannet lærer til fast ansættelse – snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019

Fysiklærer

På Gribskov Efterskole går vores fysiklærer gennem mange år på pension. Derfor søger vi en lærer, der kan undervise i fysik/naturfag. Kan du undervise i yderligere fag eller tilbyde et ”valgfag”, vil vi glæde os til at høre om det.

Gribskov Efterskole

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019

Regnskabsansvarlig

Har du din regnskabsmæssige værktøjskasse i orden og kunne tænke dig at indgå i et dynamisk teamarbejde med din ledelse og dagligt møde unge mennesker med fart i livet, så har vi jobbet til lige dig!

Vejlefjordskolen

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2019

Karise

Dansklærer

Hvis du er vild med at undervise og brænder for at være på en efterskole, hvor der er højt til loftet, er det måske dig, som er vores nye kollega.

Karise Efterskole

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2019

Kerteminde Efterskole søger tysk og engelsklærer fra d. 1. december 2019

Kerteminde Efterskole

Landsdel: Fyn

Projektkoordinator

Kunne du tænke dig være med til at skabe en socialt stærkere ungdomsgeneration? Og kan du inspirere unge og lærere på Danmarks efterskoler? Så er du måske vores nye projektkoordinator.

Landsdel: Sjælland og Bornholm

Anholt skole søger matematik - og naturfagslærer

Friskoleleder

Skoleleder søges til Mellerup Friskole

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2019

Fåborgegnens

Forstander

Faaborgegnens Efterskole er en alment dannende efterskole baseret på Grundtvig og Kolds skolesyn om skolen som et livsoplysende sted, byggende på den ligeværdige samtale, det forpligtende fællesskab, mangfoldighed og hjemlighed - tilsat det 21. århundredes tanker og pædagogik.

Faaborgegnens Efterskole

Ansøgningsfrist: 1. november 2019

Landsdel: Fyn

Viceforstander

Vesterlund Efterskole søger ny viceforstander pr. 1. jan 2020

Vesterlund Efterskole

Ansøgningsfrist: 1. november 2019

Skoleleder

Grejs Friskole er en friskole inspireret af Grundtvigs og Kolds tanker om skole, menneskeliv og dannelse. Vi er en åben og levende skole, hvor børn, forældre og skolens ansatte samles i et gensidigt forpligtende fællesskab til varetagelse af børnenes undervisning og dannelse.

Ansøgningsfrist: 11. november 2019