Kok /køkkenleder

127 efterskoleelever og 25 ansatte skal hver dag have sund, nærende, spændende og bæredygtig mad, så både krop og hjerne kan yde det bedste.

Haarby Efterskole

Ansøgningsfrist: 17. august 2022

Landsdel: Fyn

Efterskolelærer

En af vores dygtige lærere har desværre valgt at skifte efterskolen ud med gymnasiet. Derfor mangler vi en engageret efterskolelærer med tiltrædelse 1. september 2022 eller snarest derefter.

Osted Efterskole

Ansøgningsfrist: 18. august 2022

Landsdel: Sjælland og Bornholm

Motor- og metalværkstedslærer (genopslag)

Da vi ønsker et bredere ansøgerfelt, opslår vi denne stilling igen. En af vore lærere har søgt og fået nye udfordringer. Derfor søger vi pr. 1. september 2022 eller hurtigst muligt en lærer, der brænder for at undervise og udvikle i vores motor- og metalværksted i bl.a. fagene Nøv-bil, motorlære og mekatekno. Der er tale om en fast stilling på 100%.

Nøvlingskov Efterskole

Ansøgningsfrist: 18. august 2022

Landsdel: Jylland

Forretningsfører / sekretær

Vores meget afholdte og dygtige forretningsfører, Kirsten, har efter 22 år på posten valgt at gå på efterløn pr. 31. december 2022. Derfor søger vi nu hendes afløser, som gerne skal have den rette erfaring og kendskab til den brede vifte af opgaver en forretningsfører/sekretær, løser i det daglige. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid fra 1/10 2022.

Onsild Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 19. august 2022

Landsdel: Jylland

logo

Køkkenmedarbejder

Brænder du for at lave spændende, sund og alsidig mad, og har du lyst til at arbejde med unge mennesker. Så er du måske vores nye medarbejder i vores køkken, som til daglig summer af liv. Hver dag er der en håndfuld unge mennesker, som hjælper til med at tilberede dagens måltider under vores kyndige vejledning.

Midtjysk Efterskole

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Landsdel: Jylland

Køkkenmedarbejder

Fuldtids køkkenmedarbejder med tiltrædelse 1. oktober 2022 søges.

Brejning Efterskole

Ansøgningsfrist: 25. august 2022

Landsdel: Jylland

Dansklærer

Da en af vores lærere har fået orlov i dette skoleår, søger vi en engageret og dygtig lærer til at undervise i dansk og tillige indgå bredt i efterskolelivet på Gunslevholm.

Gunslevholm Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 25. august 2022

Landsdel: Sjælland og Bornholm

Ubby

Lærer

Brænder du for efterskolens finurlige verden, og har du kompetencer til at undervise i fodbold og dansk og lyst til at vokse i et kollegialt fællesskab, så er det bestemt dig vi mangler.

Idrætsefterskolen Ubby

Ansøgningsfrist: 1. september 2022

Landsdel: Sjælland og Bornholm

Viceforstander

Er du en strategisk og visionær leder med solid indsigt i efterskoledrift, der evner at motivere og skabe fællesskab, så er viceforstanderstillingen på Vestsjællands Idrætsefterskole måske lige dig.

Vestsjællands Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 10. september 2022

Landsdel: Sjælland og Bornholm

logo

Viceskoleleder

På Vinde Helsinge Friskole søger vi en viceskoleleder som gerne vil samarbejde tæt om at bevare og udvikle vores skole. Vi søger dig, som gerne vil være en del af et stærkt kulturfællesskab sammen med den øvrige ledelse og skolens medarbejdere.

Ansøgningsfrist: 10. september 2022

Landsdel: Sjælland og Bornholm