Lærer

Skolen for Gastronomi, Musik & Design i Vejle søger pr. 1. aug. 2022 en fast fuldtidslærer til undervisning i matematik, men vi hører også gerne, hvilke andre fag du kan undervise i på 9. eller 10. klasses niveau.

Efterskolen for Gastronomi, Musik & Design

Ansøgningsfrist: 12. juli 2022

Lærer

Vi søger til det kommende skoleår en dygtig og inspirerende fysik og matematiklærer.

Øse Efterskole

Ansøgningsfrist: 15. juli 2022

Dansk- og engelsklærer

Høng Efterskole er i en konstant udvikling, både når det kommer til undervisning, pædagogik, bygninger og antal elever. Derfor mangler vi en ny kollega, der vil være en del af holdet. Vi søger en fagligt kompetent efterskolelærer fra 1. august 2022 eller snarest derefter.

Høng Efterskole

Ansøgningsfrist: 18. juli 2022

Ernæringsassistent

Vi søger pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt en engageret køkkenmedarbejder med relevant uddannelse og/eller erhvervserfaring. Du kan f.eks. være uddannet ernæringsassistent, kok eller professionsbachelor.

Nøvlingskov Efterskole

Motor- og metalværkstedslærer

Da en af vore lærere har søgt og fået nye udfordringer, søger vi pr. 1. august 2022 eller hurtigst muligt en lærer, der brænder for at undervise i vores motor- og metalværksted i bl.a. fagene Nøv-bil, motorlære og mekatekno. Der er tale om en fast stilling på 100%.

Nøvlingskov Efterskole

Friskolelærer

Faarevejle Friskole - Er du vores nye lærer til 4. klasse?

Efterskolen Flyvesandet søger en efterskolelærer

Efterskolen Flyvesandet

Ansøgningsfrist: 26. juli 2022

Landsdel: Fyn

Køkkenmedarbejder

Klejtrup Musikefterskole søger køkkenmedarbejder

Klejtrup Musikefterskole

Ansøgningsfrist: 27. juli 2022

Rydhave Slot

Lærer

Vores kompetente og homogene lærerteam skal bruge en ny kollega - det kunne være dig!

Rydhave Slots Efterskole

Ansøgningsfrist: 28. juli 2022

Baunehøj

Efterskolelærer til musik

Baunehøj Efterskole

Ansøgningsfrist: 14. august 2022

Præst

PRÆST SØGES til Herning-Gjellerup Valgmenighed

Ansøgningsfrist: 15. august 2022

Forretningsfører / sekretær

Vores meget afholdte og dygtige forretningsfører, Kirsten, har efter 22 år på posten valgt at gå på efterløn pr. 31. december 2022. Derfor søger vi nu hendes afløser, som gerne skal have den rette erfaring og kendskab til den brede vifte af opgaver en forretningsfører/sekretær, løser i det daglige. Stillingen er en fastansættelse på fuld tid fra 1/10 2022.

Onsild Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 19. august 2022

Ubby

Lærer

Brænder du for efterskolens finurlige verden, og har du kompetencer til at undervise i fodbold og dansk og lyst til at vokse i et kollegialt fællesskab, så er det bestemt dig vi mangler.

Idrætsefterskolen Ubby

Ansøgningsfrist: 1. september 2022