Hjarno

Nattevagt / Lærer

Engageret efterskolelærer til støttetimer og tilsyn på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Livsstilsefterskolen Hjarnø

Ansøgningsfrist: 15. august 2020

Forstander

Efterskolen Epos, beliggende i Fynshav på den naturskønne ø Als, søger en ny forstander. Skolens nuværende forstander, der har startet skolen, ønsker at skifte rolle til lærer, for at kunne fordybe sig mere i den unikke pædagogik, som skolen er kendt for.

Efterskolen Epos

Ansøgningsfrist: 15. august 2020

Fodboldtræner og lærere

Levring Efterskole søger fodboldtræner og lærere pr. 1. september, evt. 1. oktober 2020.

Levring Efterskole

Ansøgningsfrist: 17. august 2020

Lærer

Vrigsted Efterskole søger lærer til dansk, engelsk, dans, gymnastik

Vrigsted Efterskole

Ansøgningsfrist: 19. august 2020

Køkkenleder

“Hvad skal vi have at spise i dag” er det spørgsmål der bliver stillet flest gange på en dag. Mad har en stor betydning i vores hverdag både for de 108 elever og 30 ansatte, det er ofte et samlingspunkt for os. Men pr. 1/9 2020 eller hurtigt mulig derefter mangler vi en køkkenleder som sammen med vores køkkenassistent og 2 medhjælpere kan planlægge og tilberede velsmagende og sund mad til os.

Mejlby Efterskole

Ansøgningsfrist: 21. august 2020

Naturfagslærer

Har du lyst til at arbejde på en efterskole med højt til loftet og masser af skønne elever, så er det måske dig

Nørre Nissum Efterskole

Ansøgningsfrist: 28. august 2020

Lærer

Vi søger pr. 19. oktober 2020 en barselsvikar, der brænder for at undervise i matematik på 10. årgang, fysik/kemi og biologi på 9. årgang samt i valgfagene band/musik.

Nøvlingskov Efterskole

Ansøgningsfrist: 31. august 2020

Køkkenmedarbejder

Vi skaber madglæde, vil du være med i vores team?

Vejle Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 5. september 2020