Åbent hus
Rigtig mange efterskoler holder løbende åbent hus eller besøgsdage. Læs mere på efterskolernes egne hjemmesider.

Du kan søge efter efterskoler ud fra dine ønsker til bl.a. fag og beliggenhed i søgemaskinen her.

Efterskolernes Dag
Efterskolernes Dag finder altid sted den sidste søndag i september. Her holder alle efterskoler åbent hus i tidsrummet fra 13-17.

I 2020 blev Efterskolernes Dag aflyst som fysisk arrangement pga. corona-situationen. Læs pressemeddelelsen her.

Næste Efterskolernes Dag finder sted søndag den 26. september 2021.

Efterskolernes Aften
Efterskolernes Aften finder normalt sted anden onsdag i januar med åbent hus fra kl. 18-21 på landets efterskoler.

På grund af corona-situationen er planen ændret i 2021. Her kan kommende elever og deres familier besøge efterskoler på udvalgte dage i perioden fra 11. til 30. januar. Vi kalder det Efterskolernes aftener og besøgsdage.

Efterskolerne har ikke åbent hver dag i perioden. Hver efterskole vælger deres egne aftener og besøgsdage og melder dem ud på deres hjemmeside. Derfor er det vigtigt for besøgende at orientere sig på efterskolernes hjemmesider, inden man møder op. Der kan være krav om tilmelding og værnemidler. Besøgende opfordres til kun at besøge 1 efterskole pr. dag.

Hvad koster et efterskoleophold?
Du kan beregne prisen for et efterskoleophold her.

Prisen er forskellig fra efterskole til efterskole og afhænger bl.a. af forældres indtægt og antal hjemmeboende søskende.