• Antal

• Landsdel

Fyn

Om skolen

Linjefag: Spring - Fodbold - Dans - Kunst - Musik - eSport Nordfyns Efterskole er en moderne indrettet efterskole med gode faciliteter herunder 2 haller, fodboldbaner, eSport, kunstlokale, fitness og musiklokale. Vi tilbyder et højt fagligt niveau, skikursus i Østrig, linjefagstur til London samt et aktivt og udviklende skoleår.

Nordfyns Efterskole er en moderne indrettet efterskole med gode undervisningsfaciliteter, bl.a. 2 haller, med bl.a. springgrav, stortrampolin og spejlvæg. Danmarks flotteste kunstlokale, samt lyse og venlige undervisningslokaler.

Linjefag i: Spring - Fodbold drenge - Fodbold piger - Dans - Kunst - Musik - eSport

Stort valgfagsprogram - bl.a. Judo, hvor vi har et samarbejde med Dansk Judo Union.

Vil du:
  • udfordre dig selv fysisk?
  • lære noget?
  • have venner for livet?
Så er Nordfyns Efterskole dit sikre valg!

Vi samler 106 unge mennesker, der bare vil efterskolelivet. Tre 10. klasser og to 9. klasser.

Skolen ligger nord for Odense, vi har rigtig gode transportmuligheder til og fra Odense og dermed til hele Danmark.

Eleverne bor primært på dobbeltværelser, der er enkelte store hyggelige 4-mands værelser. Husene er fritliggende og der er TV i alle fællesrum.

To store Studieture: En til Østrig med kursus i alpin skiløb og en til London med fokus på linjefag.

Der er åbne aftentilbud – ture – teater – foredrag - og meget andet!

Dans
Her kan du prøve forskellige stilarter inden for dans f.eks. Showdance, HipHop, Funk eller House.  Der er udfordninger til alle, uanset forudsætninger.  Har du lyst og energi til at bevære dig til god musik, så er danselinjen lige dig.  Vi laver vores eget show og deltager i Dansens Dag i Odense.  Dans er for vildt !

Spring
Du skal naturligvis springe r…. ud af bukserne.  Masser af spring på opstillinger, så alle bliver udfordret og prøver nye spring.  Salto med og uden skrue, flikflak, kraftspring og meget mere.

Fodbold
Fodbold er teknik, vilje og sejre. Linjen hvor du og bolden er i centrum.  Du får øvet teknik og taktik, ligesom konditions- og styrketræning indgår.  Vi får besøg af professionelle spillere, der vil forestå træningen, ligesom vi skal ind og se Superliga bold.  Vi træner sammen med førende klubber, og vi har bl.a. et samarbejde med FC Nordfyn u/17, som har kunststofbane.

Tegning – maleri – keramik – sølv – glas i Danmarks flotteste kunstlokale.
Tør du udfordre dig selv og bruge din fantasi?  Linjen indeholder: Tegnekursus, reportagetegning, croquis og portrættegning, akvarel, akryl og oliemaleri.

Musik - rock - pop - sammenspil
Vi skal spille og indspille egne kompositioner, samt kopinumre.  Vi skal lave lyd på og med computeren, men først og sidst spille fed rock, ligesom vi skal ud og høre noget godt musik.  Desuden tager vi på turne og deltager på Odense Havnefestival.

eSport
Vi tilbyder undervisning i LOL og CSGo i et fantastik lokale, som er indrettet med topprofessionelt udstyr.

Vi deltager i kamper på og udenfor skolen og afvikler stævne i eSport.

10+
10+ er for de elever, der er erklæret uddannelsesparat og gerne vil arbejde projektorienteret med henblik på en gymnasiel uddannelse. Se mere på vores hjemmeside.

Cambridge engelsk/tysk
Du har mulighed for at tage en cambridge eksamen udover de almindelige prøver.

Køkken
Skolens køkken benytter friske råvarer, og tilbyder en god og varieret kost.

Fysisk træning/gymnastik
Alle elever har minimum 3 * 1½ times fysisk træning/gymnastik om ugen, og dertil skal lægges linjefag som f.eks dans, spring og fodbold.

Skolen er absolut røgfri!

Siger du ja til oplevelser – spændende linjefag og god boglig undervisning, så er Nordfyns Efterskole dit valg!
Se billeder
Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
  • Kunstlinje