• Antal

• Landsdel

Sjælland og Bornholm

Om skolen

Brøderup Efterskole er en traditionel grundtvigsk efterskole - oprettet i 1867. Vi tilbyder 10. kl. for unge, der ønsker sig masser af oplevelser, kammerater og udfordringer i et forpligtende fællesskab med rig mulighed for faglig, social og personlig udvikling. Vi vægter de boglige fag højt og tilbyder også en bred vifte af linjefag og valgfag.

På Brøderup Efterskole udvikler vi elevernes selvstændighed og selvopfattelse. Vi vægter at bruge de unges praktiske, kreative og teoretiske evner i et forpligtende fællesskab præget af ligeværdighed og gensidig respekt.

Brøderup Efterskole ruster de unge solidt til deres videre uddannelse og til at blive modne, ansvarlige deltagere i et demokratisk samfund.

Årets gang
Et år på Brøderup Efterskole giver en masse spændende oplevelser og et fællessakb du aldrig har oplevet før. Det sammenhold du oplever her, er stærkt forbundet til de oplevelser, du får og det engagement, du lægger i skolen. Derfor er det vigtigt at deltage aktivt i såvel de boglige fag som i valg- og liniefagene. Derudover er der en masse aktiviteter som linjefagsdage, julestue, skirejse, fødselsdagsfester, kunstudstilling samt en masse idrætsstævner, opvisninger og foredrag.

Obligatoriske fag
På Brøderup Efterskole har vi udover de almindelige boglige fag en del andre obligatoriske timer. Alle dage starter og slutter med fælles samling, hvor vi synger, giver informationer og fortæller lidt om livet og de ting, som berører os netop nu. Ca. 3 gange om ugen har vi fortælle- og morgentime med meget forskelligt indhold. En enkel gang om ugen har vi kor. Torsdag aften har vi foredrag, hvor det også er muligt at have besøg. Alle fredage slutter med plenarmøde, hvor vi snakker om ugen, der gik og ugen der kommer, samt et emne som eleverne selv har valgt. Udover dansk, matematik og engelsk, hvor man skal aflægge FS10 prøve, kan man melde sig til tysk og fysik, ligeledes med FS10 prøve.

Linjefag
Vi tilbyder linjefagene: fodbold, ridning, friluftsliv, ekstremsport, kajakpolo, klatring/kajak, gymnastik, gymnastik med lederuddannelse, musik (sammenspil for øvede), naturforvaltning med jagttegn, billedkunst, smykker og teater.

Valgfag
Valgfagene er ikke altid de samme år efter år.
I år tilbyder vi valgfagene: fodbold, teatersport, idrætscross, volleyball, løbetræning, håndværksholdet, kreativ, pigfodbold, rytmegymnastik, ridetræf og voltigering.

Følg med på Facebook eller vores hjemmeside.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen