• Antal

• Landsdel

Sjælland og Bornholm

Om skolen

Fodbold og håndbold fylder meget i hverdagen på KIES. Vi satser på sportslig og personlig udvikling. Vi er en efterskole, der også kan håndtere eliteidrætsudøvere, idet vores hverdag tilpasses træning både på skolen og i klubben. Vi vægter det faglige og har periodevis projektorienteret undervisning

Vi er en uafhængig idrætsefterskole med linjerne fodbold og håndbold, som ønsker at udvikle eleverne sportsligt og personligt. Som elev på KIES skal du brænde for fodbold eller håndbold og være motiveret for at træne 4 gange morgen/formiddagstræning udover din træning i klubben.

Vi er en skole som giver dig mulighed for at kombinere dine sportslige målsætninger med din skolegang og vi rummer også eliteidrætsudøvere, idet vi tilpasser vores hverdag til den daglige træning i skole og klub.
Vi lægger desuden vægt på den faglige undervisning og arbejder periodevis projektorienteret i udvalgte forløb. Eleverne bor i egne huse 10-12 personer på 2-3 mands værelser.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen