• Antal

• Landsdel

Sjælland og Bornholm

Om skolen

Kom til Næsgaard Efterskole og oplev det bedste skoleår og få venner for livet. Skolen ligger lige ud til Østersøen i noget af Danmarks smukkeste natur. Du kommer til at bo i super lækre elevværelser med eget bad og toilet. Skolens fantastiske beliggenhed giver optimale betingelser for vores 5 linjer: Fodbold, Løb, Kunst/Design, Natur og Musik.

Fodboldlinje:

3 træningspas om ugen, 4 dygtige trænere, masser af kampe mod andre efterskoler, deltager i Sjællandsmesterskaberne, samarbejde med lokale klubber.

Løbelinje:

Næsgaard Efterskole har de sidste 10 år været Danmarks mest løbendeefterskole. Det har vi taget konsekvensen af, og startede i 2017 løbelinjen, der i dag er Danmarks største.

Vi tilbyder 3-4 træningspas om ugen. Løbelinjen samarbejder med Hvidovre Atletik, Hechmann Running og Kaiser Sport, så alle lige fra eliteløbere til begyndere kan udvikle sig optimalt.
I løbet af året deltager vi i en masse motionsløb og konkurrencer lige fra 5km til marathon. Hvis du drømmer om, at slå skolerekorden, kan du se i vores løbsrekorder, hvor hurtigt du skal løbe.

Naturlinje:

Adventure race: De allerbedste betingelser, skov, strand og vand, egen friluftsgård, konkurrencer mod andre efterskoler

Havkajak: Super dygtige veluddannede instruktører, høj sikkerhed, masser af tid på vandet

Træklatring: Super klatrefaciliteter ved vores egen friluftsgård, udflugter til ”go-high-anlæg”

Kunst-/Designlinje:

Kunstbilleder: Alle former for kunstmaleri i vores lækre atelier eller ved strand og skov

Tøjdesign: Fremstilling af nyt tøj, omdesign af genbrugstøj og meget mere

Foto: Bliv dygtigere til digital fotofremstilling lige fra at finde motivet til præsentation af det færdige billede

Smykkeværksted: Fremstilling af alle former for kunstneriske smykker

Keramik og Stentøj: Fremstilling af skulpturer og brugskunst i eget lækre værksted

Musiklinjen:

Lækkert musikhus og 3 nye lydstudier:

Band: Der øves sammenspil, spilles til koncerter og festivaller, opføres musical og ekskursion til Jyderup Musikhøjskole

Instrumentalundervisning: Du får eneundervisning i dit foretrukne instrument

Studieteknik: I vores egne lækre lydstudier lærer du alt, lige fra at skrive tekster til indspilning og frem til det færdige produkt

Kor: Her synges blandt andet de nyeste hits, der synges ved koncerter og store skolearrangementer.

Fagene
Næsgaard Efterskole er en boglig efterskole, hvor vi samtidig tilbyder et højt timetal på vores 5 linjer: Fodbold, Løb, Natur, Kunst/Design og Musik.

Undervisningen tilbydes på 9. og 10. klasses niveau, og eleverne tager folkeskolens afgangsprøve (FP9) og FP10.

Vi rejser 2 gange om året. I efteråret på kulturrejse og en skilejrskole i januar.

Boform
På Næsgaard bor alle eleverne i flotte værelser med eget bad og toilet. Værelserne er ny renoverede og moderne. Alle eleverne får tilknyttet en familielærer, som bliver den tætte kontakt til eleven og forældrene.

Bliv elev
For at blive elev skal du deltage i en rundvisning, hvor du ser og hører om skolen. Herefter kan du tilmelde dig på det ansøgningsskema, du får på rundvisningen. Tilmelding til rundvisning sker på skolens hjemmeside.
Husk også at besøge skolens Facebookside som opdateres flittigt.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen