• Antal

• Landsdel

Sjælland og Bornholm

Om skolen

Nordsjællands Efterskole er en skole med kristne værdier og troen på, at vi som mennesker har lige høj værdi. Hos os vil du møde tydelige voksne, der følger og leder vores elever på vej. Vi tilbyder valgfagslinier indenfor drama, musik & sammenpil, idræt,outdoor og "Creative Media". Derudover en fodboldskole. Tre skolerejser henover skoleåret.

Nordsjællands Efterskole henvender sig til alle uanset baggrund. Vi er ikke bare en skole, men også et hjem, og vi ønsker at udfordre dig fagligt, personligt og åndeligt.
Vi vil sammen med dig sætte individuelle mål for dit skoleår, så vi sammen sikrer os, at du er i stand til at forfølge dem og at du kan nå dit mål for hvad du vil efter dit efterskoleophold.

Vi har holdopdelt undervisning i dansk, matematik og engelsk. Dvs. du kan komme på et ”småhold” hvis du fagligt er særligt udfordret og har brug for et løft, eller du kan få ”topmatematik” eller ”topengelsk”, hvor niveauet er højt og rækker ind i gymnasieniveauet.

Har du brug for lektie- eller anden form for hjælp i din skolehverdag, kan du tilmelde dig vores Café Boozt, hvor der vil være lærere, der særligt kan hjælpe dig på vej. Vi har også en familielærerordning organiseret i smågrupper med særligt øje for god trivsel.

Vælger du at gå i 10. klasse kan du som noget helt særligt vælge vores ungdomslederlinie KOMPASSET. Går du på KOMPASSET, vil der være studierejse til enten Canada eller Afrika.

Du kan også vælge en helt klassisk 10. klasse, hvor vi vil forberede dig til sikkert valg til din ungdomsuddannelse. Studierejsen vil gå til Mallorca.

Se det hele udfoldet på ne.dk

Yderligere har vi i løbet af skoleåret to skolerejser mere. – En introtur i starten af september måned med fokus på teambuilding og fælles oplevelser i naturen og yderligere en skitur til Lillehammer i Norge hvor du alpint eller på snowboard kan prøve at køre på hele tre fjeld på fem dage, nemlig Hafjell, Kvitfjell og Skeikampen.

Blandt vores valgfagstilbud har vi særligt fokus på drama & teater, musik & sammenspil, idræt & outdoor og Creative Media. Vores valgsfagslinier understøttes af gode faciliteter.
Derudover har vi en fodboldskole.
Undervisningen er projektorganiseret og munder ud i musicals, koncerter, sportsturneringer hjemme som ude, overlevelsestur og meget mere.

Vi optager en lille gruppe elever med autismespektrum-forstyrrelser. Eleverne indgår på lige fod med den store elevgruppe i skolens organisering, men med pædagogisk støtte fra skolens inklusionspædagoger. Der bliver udarbejdet og løbende evalueret individuelle inklusionsplaner og med udvidet skole-hjem-samarbejde.

Skolens grundlag er det kristne livs- og menneskesyn.

Se meget mere på ne.dk eller facebook

Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
  • Teaterlinje
  • Tegning
  • Tekstil