Hvem er vi?
Dybbøl Efterskole er en specialundervisningsefterskole med plads til 88 elever. Vi arbejder for, at alle elever føler sig set, hørt og rummet. Hos os er tryghed, trivsel og fællesskab fundamentet for læring og udvikling – og vi tror på, at alle unge kan lykkes, når rammerne er de rigtige.
Vi tilbyder:
- En skole med højt til loftet og plads til nye idéer
- Et stærkt kollegialt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger
- En hverdag, hvor du gør en reel forskel i unges liv
Om arbejdet:
- Du bliver en af tre køkkenmedarbejdere, hvoraf den ene er køkkenleder.
- Du skal have lyst til at lave mad – og hjælpe med at udvikle vores tilbud i en grøn og klimavenlig retning
- Køkkenet sørger for planlægning og tilberedning af den daglige kost til 88 elever og cirka 30 medarbejdere.
- Der er hver uge køkkenelever, som skal deltage i madlavning og andet praktisk arbejde og undervises i gode køkken- og madvaner.
Om dig:
- Din uddannelsesmæssige baggrund kan være alsidig – du kan være kok, diætist, køkkenmedhjælper, køkkenassistent eller lignende. Du skal dog have erfaring med at tilberede og lave mad til mange mennesker.
- Du skal have lyst til at omgås unge, hvoraf mange har særlige behov.
- Du skal have overblik og kunne arbejde selvstændigt.
- Du skal kunne bevare roen – også når det skal gå hurtigt.
- Du skal være interesseret i et flexibelt arbejdsmiljø samt samarbejde på tværs af faggrænser -køkken, lærere, kontor, pedeller, m.fl.
Om stillingen:
- Stillingen er på 90% - 33 timer pr. uge.
- Arbejdstid – 7-14.30 i hverdagene.
- Løn og ansættelse efter aftale.
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte forstander Mikkel Fjord-Larsen på tlf. 31220687.
Du er også meget velkommen til at komme på besøg på skolen.
Ansøgningen med relevante bilag sendes til e-mail: dybboelefterskole@dybboelefterskole.dk
Frist for ansøgninger er torsdag den 23. januar 2026 kl. 12.00. Har du ikke hørt fra os senest 1. februar er stillingen besat til anden side. Samtaler vil foregå tirsdag den 27. januar.