Om kurset

Dato: 6. april 2022

Pris

Kursuspris: Gratis

Vi har igen i år lavet en menu, en række opskrifter og serverer ”Verdensskål” på et sølvfad gennem film fra kokken, Uffe Truelsen samt detaljeret lækre opskrifter.
Du kan allerede nu læse meget mere og snart kan du hente opskriften på vores hjemmeside her
 
I den forbindelse holder vi to åben spørgetimer, hvor I som køkken kan møde Uffe Truelsen og møde hinanden. I kan høre om menuen, visionen bag det bæredygtige efterskolekøkken og ikke mindst kan I få afklaret eventuelle spørgsmål. Alt sammen for at gøre jer klar til at forberede, lave og servere ”Verdensskål”, sammen med og for jeres elever 18. maj 2022.
 
Spørgetimerne sker:
  • 6. april kl. 13 - 13.45 - tilmeld jer her
  • 3. maj kl. 13 - 13.45. - tilmeld jer her
Hvem kan deltage?
Alle efterskolekøkkener er velkommen til at tage del i både spørgetime, opskriften, fællesskabet og produktionen af Verdensskål - også selvom, at I som skole ikke deltager i festivalen. 
 
Det hele kulminerer 18. maj kl. 12, hvor der serveres Verdensskål i hele landet, både fysisk på de enkelte skoler og online fra et TV-køkken med kokken, Uffe Truelsen på Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole.
 
For yderligere informationer, nysgerrighed og spørgsmål kontakt Fælles Forandrings projektleder Charlotte Hedevang Nielsen, chn@efterskolerne.dk