Projekt Ny 10. klasse
Projektets formål er at udvikle 10. klasse på efterskole for at sikre, at det bliver ved med at være et relevant tilbud for unge i fremtiden. Sammen med en række efterskoler vil projektet undersøge og udvikle rammerne og indholdet i 10. klasse med henblik på at skabe en bedre balance mellem boglighed, praksisfaglighed og medborgerskab.
Læs mere her 

IBO – Efterskolernes verdensmålsbrobygning
Projektet tager udgangspunkt i IBO-modellen, som erstatter den traditionelle brobygning og OSO-opgave med en innovativ opgave, der skal laves i samarbejde mellem efterskoler, virksomheder og erhvervsskoler. Samtidig skal FN´s Verdensmål tænkes ind i opgaven.
Læs mere her

Me&We
Danske unge er kompetente og pligtopfyldende som aldrig før, men det halter med deres sociale trivsel. Det vil projektet Me&We gøre noget ved.
Læs mere her

Efterskolernes køkkentjans
Nordea-fonden har i årene 2018-2023 støttet udviklingen i efterskolernes køkkener og styrket efterskoleelevers læring om mad, madlavningen og madfællesskaber, gennem uddeling af midler til to forskellige kurser samt mad- og måltidsfaciliteter, der understøtter elevernes involvering, læring og fællesskaber.
Læs mere her

6Dialoger
6dialoger er et tilbud til efterskolerne, der kan hjælpe og inspirere skolerne på såvel elev- som lærerniveau til at sammensætte den helt rigtige forandringsskabende indsats på efterskolerne i forhold til krænkende adfærd og seksuelle grænser. Erfaringerne fra projektet er blevet samlet til undervisningsmaterialer.
Læs mere her

Efterskoleholdet til Landsstævnet 2025
Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival. Hver fjerde år strømmer tusindvis af efterskoleelever og andre aktive danskere til en ny værtsby, der sammen med DGI præsenterer et væld af idrætsaktiviteter, fest og farver. I 2025 afholdes Landsstævnet i Vejle og Efterskoleholdet deltager hele ugen fra 30. juni til 6. juli 2025.
Læs mere her

Folkets Journalistpris – journalistik der styrker demokratiet
Folkets Journalistpris uddeles hvert år på Grundlovsdag og er indtil videre blevet uddelt tre gange. Prisen fremhæver eksempler på nuanceret og tillidsvækkende journalistik, som inspirerer til engagement.
Læs mere her