E2E - med verdensmålene i hænderne
Projektet tager udgangspunkt i IBO-modellen, som erstatter den traditionelle brobygning og OSO-opgave med en innovativ opgave, der skal laves i samarbejde mellem efterskoler, virksomheder og erhvervsskoler. Samtidig skal FN´s Verdensmål tænkes ind i opgaven. Læs mere her.

Fælles Forandring – efterskolernes verdensmålsfestivaler
Festivalerne skal engagere unge i verdensmålene og verden omkring dem. Projektet vil fremme bæredygtig dannelse og bæredygtige handlinger hos den enkelte elev, i efterskolernes hverdag og i lokale og nationale fællesskaber. Læs mere her.

Frirummet
De frie skoler, højskolerne, efterskolerne og friskolerne er med støtte fra TrygFonden gået sammen om initiativet Frirummet, der skal bidrage til at genfinde den demokratiske samtale og udfordre de traditionelle måder, vi debatterer på. Læs mere her.

Efterskolernes køkkentjans
Madkulturen og Efterskoleforeningen er gået sammen om et projekt, hvor 64 efterskoler over tre år - til og med skoleåret 20/21 - skal give unge efterskoleelever lyst og mod til at tage vare på mad, måltider, sig selv og hinanden. Læs mere her.

Efterskoleholdet til Landsstævnet 2021
Landsstævnet er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af efterskole og andre aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere et væld af idrætsaktiviteter, fællesskab, fest og farver. Læs mere her.

Me&We
Danske unge er kompetente og pligtopfyldende som aldrig før, men det halter med deres sociale trivsel. Det vil projektet Me&We gøre noget ved.
Læs mere her.

Syng, spis og snak
Syng, spis og snak er de frie skolers fællessangsprojekt, hvor fællessang og fællesspisning danner afsættet for at skabe nye møder mellem mennesker og invitere nye grupper indenfor i en stærk fællessangstradition. Læs mere her.