Efterskolen under Lien
Forventet opstart i august 2022

Efterskolen Under Lien er under oprettelse som en specialefterskole for elever med autisme.
Efterskolen Under Lien er beliggende mellem skov og strand på Vestkystvejen 78, Tranum, 9460 Brovst.

Kontakt:
efterskolenunderlien@gmail.com

EfterskolenPLAY
Forventet opstart i august 2023

Efterskolen PLAY er en ny, eksamensfri efterskole, hvor du kan bruge 10. klasse til at fokusere på det, du brænder for. Vi åbner i august 2023, hvor vi tilbyder linjefagene dans, musik, håndbold, badminton og design/konstruktion med dygtige og inspirerende lærerkræfter.

Kontaktperson:
Flemming Pedersen
22 49 31 34 / fp@efterskolenplay.dk

www.efterskolenplay.dk

Roskilde Outdoor Efterskole
Forventet opstart i august 2023

Roskilde Outdoor Efterskole er en almendannende efterskole, som hver dag udfordrer den unge til at forholde sig til sig selv, det nære i fællesskabet samt det lokale og globale gennem politiske, kulturelle og samfundsmæssige problemstillinger .

H2O - OutdoorSports - Art & Craft

Kontaktperson:
Lotte Nowack
23 30 29 88 / lottenowack@rosefterskole.dk

www.roskildeoutdoorefterskole.dk

Til nye skoler
Læs her, hvordan Efterskoleforeningen hjælper efterskoler under oprettelse.