Filtrér

OktoberCamp 2023 på Musikefterskolen i Humble

Overvejer du at gå på efterskole? Er du vild med musik? Så kom med på OktoberCamp på Musikefterskolen i Humble d. 28. – 29. oktober 2023!

Om kurset

Dato: 28. - 29. oktober 2023

Sted: Musikefterskolen i Humble

Arrangør: Musikefterskolen i Humble

MusikCamp på Viby Efterskole

Hvis du har lyst til at afprøve efterskolelivet og samtidig spille en masse musik - er du velkommen på vores MusikCamp på Viby Efterskole. Du vil få undervisning i forskellige musik-workshops og samtidig mærke stemningen og det kreative miljø på Viby Efterskole. Det er gratis at deltage!

Om kurset

Dato: 17. - 19. november 2023

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

Rejsby Camp

I vinterferien i uge 7 kan tage på Rejsby Camp sammen med 59 andre unge og mærke efter, om vi er den rigtige efterskole for dig.

Om kurset

Dato: 11. - 16. februar 2024

Sted: Rejsby Europæiske Efterskole

Arrangør: Rejsby Europæiske Efterskole

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Hvis du har lyst til at afprøve efterskolelivet og samtidig deltage i workshops indenfor MUSIK, DANS eller TEATER - er du velkommen på vores VibyCamp på Viby Efterskole. Du vil få undervisning indenfor et eller flere af fagene MUSIK, DANS og TEATER og samtidig mærke stemningen og det kreative miljø på Viby Efterskole. Det er gratis at deltage!

Om kurset

Dato: 24. - 26. marts 2024

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

BE-Camp 24

I uge 27 afholdes årets BE camp, hvor unge, der går i 6-9. klasse, har mulighed for at få en forsmag på efterskolelivet på Brejning Efterskole.

Om kurset

Dato: 30. juni - 6. juli 2024

Sted: Brejning Efterskole

Arrangør: Brejning Efterskole