Filtrér

Drenge Camp

Et døgn fyldt med aktivitet og fællesskab. Er du dreng? Er du 10-14 år? Vil du have det fedeste døgn på efterskole? Vores lærere og elever byder på masser af sjove aktiviteter og efterskolefællesskab. Der er garanti for godt humør og nye oplevelser

Dato: 9. - 10. december 2022

Sted: Ågård Efterskole

Arrangør: Ågård Efterskole

JazzCamp 2022 på Musikefterskolen i Humble

Musikefterskolen i Humbles JazzCamp er et tilbud til dig, der er vild med jazz og gerne vil tilbringe et swingende døgn på Musikefterskolen fyldt med sammenspil og efterskolehygge.

Dato: 17. - 18. december 2022

Sted: Musikefterskolen i Humble

Arrangør: Musikefterskolen i Humble

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig!

Dato: 2. - 4. april 2023

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

Ågård Camp

Et døgn fyldt med aktivitet og fællesskab. Går du 5.-7. klasse, og har du lyst til at opleve efterskolestemningen helt tæt på? Så har du alletiders mulighed, når vi inviterer til et aktivt døgn på Ågård Camp. Du vil sammen med elever, lærere og nye venner prøve kræfter med bl.a. gymnastik, spring, lege, sang, spændende overraskelser og meget mere.

Dato: 3. - 4. april 2023

Sted: Ågård Efterskole

Arrangør: Ågård efterskole

Påskecamp

Prøv et døgn på efterskole! Du kan vælge mellem linjefagene: Musik, Dance, Idræt, Håndbold og Fodbold. Tag gerne venner med og det koster ingenting.

Dato: 4. - 5. april 2023

Sted: Ingstrup Musik- og Idrætsefterskole