Filtrér

En Weekend på HMI

Overvejer du at tage på efterskole? Nu får du muligheden for at prøve det af – på Hou Maritime Idrætsefterskole I løbet af en weekend på HMI prøver du to linjefag (Sejlads, Outdoor, Fodbold, Håndbold, Jollesejlads, Boardsport, Ketchersport, Dykning, Fitness for piger) plus en masse andre efterskoleaktiviteter.

Om kurset

Dato: 21. - 22. maj 2022

Sted: Hou Maritime Idrætsefterskole

Arrangør: Hou Maritime Idrætsefterskole

ParkourCamp

ParkourCamp er en Camp med én overnatning, hvor der er fart over feltet i vores parkourcenter med FED parkourstemning, vilde tricks, runs, flows, swings og ikke mindst glade og motiverede parkourdeltagere! Parkour er en super fed måde at komme fra A til B på. Det er en bevægelsesform der er hård, udfordrende og sej – og så er parkour et super fedt læringsrum, hvor der er plads til alle!

Om kurset

Dato: 21. - 22. maj 2022

Sted: Sorø Gymnastikefterskole

Arrangør: Sorø Gymnastikefterskole

Et Døgn på Efterskole - Et døgn på BGI akademiet

Overvejer du et år på efterskole? Eller ved du allerede nu, at efterskole er LIGE dig? Så læs med, for til juni har du muligheden for at teste efterskolelivet et helt døgn på efterskolen BGI akademiet.

Om kurset

Dato: 3. - 4. juni 2022

Sted: BGI akademiet

Arrangør: BGI akademiet

MusikCamp (Uge 26)

Elsker du musik? Vil du møde en masse nye venner, der også brænder for musik? Vil du have undervisning af professionelle musikere? Vil du prøve efterskolelivet af? Så tilmeld dig MUSIKCAMP på Danmarks Hyggeligste Musikefterskole a.k.a. Baaring Efterskole! Vil har et fantastisk sammenhold og en helt utrolig hyggelig atmosfære og vibe.

Om kurset

Dato: 26. juni - 1. juli 2022

Sted: Baaring Efterskole & Højskole

Arrangør: Baaring Efterskole og Højskole

SommerCAMP

Er du klar på den vildeste sommer? Halvor SommerCamp er 3 overnatninger på Halvorsminde for alle i 7.-9. klasse, hvor du får nye venner, oplevelser for livet og udfordringer, der flytter dig.

Om kurset

Dato: 26. - 29. juni 2022

Sted: Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

Arrangør: Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

Efterskole Camp 2022

Elsker du at stå på scenen? Synes du, det er sjovt at dykke ned i musik, dans, musical eller teater? Eller elsker du at stå bag scenen og få lyd og lyd til at spille? Så skal du komme på camp på Hoptrup Efterskole!

Om kurset

Dato: 26. - 29. juni 2022

Sted: Hoptrup Efterskole

Arrangør: Hoptrup Efterskole

Fun Camp

Din sommerferieuge er programlagt med sjove og udfordrende aktiviteter i faste og trygge rammer. På Fun Camp skal man kunne lide at lege, spille, konkurrere, bevæge sig – og vigtigst af alt er det en stor fordel at have lyst til at være sammen med jævnaldrende.

Om kurset

Dato: 26. juni - 2. juli 2022

Sted: Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Arrangør: Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

HåndboldCAMP

5 dages håndboldCAMP for piger og drenge fra 12 - 15 år. Er du håndboldspiller og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er HåndboldCAMP lige noget for dig. På Halvorsminde er håndbold glæde, udvikling og fællesskab. Vi laver det fedeste program til jer, og dygtige trænere vil inspirere dig og dine venner til leg med bolden. Forbered jer på at vi skal igennem alle håndboldens genrer - bl.a. beachhåndbold, positionstræning, styrketræning, haltræning m.m.

Om kurset

Dato: 27. juni - 1. juli 2022

Sted: Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole

Arrangør: Halvorminde Efterskole og Fri Fagskole

Prøv efterskolelivet - sommercamp for 6.-8. klasse

Vi byder velkommen til 5 dages camp for unge i 6-8. klasse, som har lyst til at prøve efterskolelivet eller bare har lyst til en fed uges sommerferie.

Om kurset

Dato: 27. juni - 1. juli 2022

Sted: Himmerlands Ungdomsskole

Arrangør: Himmerlands Ungdomsskole

Camp Levring

Fire dage med oplevelser og den sport du elsker! Lyder det som noget for dig? Så er Camp Levring i uge 26, søndag d. 27. juni - torsdag d. 1 juli, lige det du skal. Hvad enten det er fodbold, spring, fitness, eSport, adventure sport eller dans, så har vi den bedste camp til dig, der vil udvikle dig indenfor din sportsgren, have oplevelser og nye venskaber. Campen er for alle i aldersgruppen 12-15 år. Du vælger mellem enten Dans, Spring, Fitness, Fodbold, eSport eller Adventure Sport.

Om kurset

Dato: 27. juni - 1. juli 2022

Sted: Levring Efterskole

Arrangør: Levring Efterskole

Sommercamp på Lyngs Idrætsefterskole

Årets begivenhed for dig der vil fodbold/håndbold. På Lyngs sommercamp får du min 7 træningspas af høj kvalitet, du vil opleve du bliver bedre og bliver udfordret i din sportsgren.

Om kurset

Dato: 27. - 30. juni 2022

Sted: Lyngs Idrætsefterskole

Arrangør: Lyngs Idrætsefterskole

Østerskov Akademi uge 26

Kom og vær med! I uge 26 bliver rollespilslejren Østerskov Akademiet afholdt i Hobro. Det er fem dage fyldt med levende rollespil, XP og nye gode venner.

Om kurset

Dato: 27. juni - 1. juli 2022

Sted: Østerskov Efterskole

Arrangør: Østerskov Efterskole

HardsysselCamp 2022

Går du i 5., 6. eller 7. klasse og har du lyst til at skyde sommerferien i gang med et brag? Så tag med på HardsysselCamp 2022 og få tre sjove dage med oplevelser, fællesskab, hygge, udfordringer og masser af minder at proppe i rygsækken. Vælg MUSIK, OUTDOOR eller FILM og få en lille forsmag på, hvordan det er at gå på Hardsyssel Efterskole.

Om kurset

Dato: 28. - 30. juni 2022

Sted: Hardsyssel Efterskole

Arrangør: Hardsyssel Efterskole

MusikCamp på Musikeferskolen i Humble

En drømmeuge for musikglade unge fra 12-15 år! Den 25. – 31. juli 2022 afholder Musikefterskolen i Humble vores populære MusikCamp for unge mellem 12 og 15 år, der er vilde med musik. MusikCamp er for alle - uanset om du er nybegynder eller har spillet musik i mange år.

Om kurset

Dato: 25. - 31. juli 2022

Sted: Musikefterskolen i Humble

Arrangør: Musikefterskolen i Humble

CampSorø

CampSorø er en 5 dages sommercamp med 5 forskellige linjer: TeamGym, Dans, Springgymnastik, Grandprix eller Parkour. Herudover foregår en der en masse andre aktiviteter og adventure/friluftsliv.

Om kurset

Dato: 25. - 29. juli 2022

Sted: Sorø Gymnastikefterskole

Arrangør: Sorø Gymnastkefterskole

MusikCamp

Vi inviterer alle musikinteresserede inden for dørene på Viby Efterskole, når vi i november laver vores årlige MUSIK-CAMP. Vi vil meget gerne give dig en smagsprøve på, hvad Viby Efterskole kan tilbyde musikinteresserede.

Om kurset

Dato: 18. - 20. november 2022

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole

VibyCamp - Musik, Dans, Teater

Er du interesseret i musik, dans eller teater? Vil du have en smagsprøve på Efterskolelivet? Så er vores VIBYCAMP noget for dig!

Om kurset

Dato: 2. - 4. april 2023

Sted: Viby Efterskole

Arrangør: Viby Efterskole