• Antal

Fyn

Tilføj til Mine skoler

Om skolen

Orblindeefterskole på Langeland. Undervisning tilrettelagt til elevernes faglige niveau. Afgangsprøver i FP9 og FP10. Ny linje "Øhavslinjen" Vi har mange spændende valgfag som dykning, Jagttegn, golf, Kajak, Art'n'Move, Ridning, Bueskydning, HEMA fægtning, Yoga, musik og kunst. "Egen" bus til København, Odense, Fåborg, Århus mv.

Vi optager elever til 8., 9. og 10. klasse.

I 8. og 9. klasse undervises i alle skolefag. Der er lagt vægt på små hold og en overskuelig hverdag. Vi bruger computer med hjælpeprogrammer i meget af vores arbejde. Vi lytter til vores elever i planlægningen og laver individuelle tilpasninger af undervisningen. Vi tilbyder afgangsprøver i alle fag.

På begge linjer kan man vælge blandt vores spændende valgfag som f.eks. dykning, friluftsliv, musik, golf, kunst og design, værksted og meget andet. Gennem valgfagene er der rig mulighed for at opdage nye sider af sig selv og arbejde med at flytte på sine personlige grænser.

Vi har "egen" busrute, efterskolebussen.dk der kører til og fra København, Odense, Århus og Fåborg med stop undervejs. Bussen kører hver fredag og søndag, så det er nemt at komme til og fra skolen lige meget hvor man bor i landet.

Vi håber du har fået lyst til at komme at se vores skole og møde både voksne og elever!

Se videoer

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen