• Antal

• Landsdel

Jylland

Om skolen

Drengerøve og dukkebørn Vi uddanner certificeret negleteknikkere i samarbejde med ProNails.dk. Vi har 2 baner til motocross og bilkørsel - både en alm. flad bane og en snoet og bakket bane til køre offroad på. Og så er hele skolens ejendom politigodkendt til at spille hardball.

Handbjerghus er en helt almindelig men lille efterskole.

Vi har valgt at have en lille skole, fordi vi godt kan lide at komme til at kende vores elever. Og det er vigtigt at fortælle, at vi også har råd til at forblive en lille skole. Vi har mellem 50-60 elever

Men vi ved godt, at det er ikke alle der er skabt til at gå i skole, ikke desto mindre ved vi også, at det er en god ide at have taget folkeskolens afgangsprøver.

Vores motto er, at DET MÅ GODT VÆRE SJOVT AT GÅ I SKOLE, for vi kender godt skoletrætheden. Og man kan godt blive træt af at gå i skole, selvom man er god til at gå i skole og god til at læse, skriv og regne. Men skoletræt eller ej så hjælper skolegangen os, med at opnå de mål og det liv vi drømmer om.

Vi kan hjælpe med at ændre en negative opfattelse af at gå i skole. Ja vi kan faktisk tilbyde et skoleår, man med glæde vil se tilbage på og tænke: Det var s.. sjovt at gå i skole!

Handbjerghus er som sagt en lille, men også en ENORM RUMMELIG SKOLE, hvor vi ser hinanden, snakker og leger sammen. Hos os bliver du en del af familien.

OG I VORES FAMILIE LEGER MAN! :)

Skolen er en stor legeplads med to haller, to bil/cross-baner, motionsrum, bibliotek, speedbåd, "neglesalon", airbrush, drivhus, stort nyt værksted, wellnessrum, tøse-lejlighed, "tøjbutik"mm.

Leg er vigtig for os, for det er med til at styrke de sociale kompetencer; der skabes både relationer og fællesskab, voksenkontakten bliver stærkere og ung-til-ung-relationen nærværende og konstruktiv. Alt i alt en rigtig god basis for et godt ungdoms- og voksenliv.

Vi har mulighed for at tilbyde elever, der er udskrevet af 7. klasse, men samtidig ikke er fyldt 18 år ved skoleårets start, en undervisning der ikke er årgangsinddelt, men alligevel forbereder til Folkeskolens Afgangsprøver.

PS. Vi har vores egen vindmølle! Og hvor mange efterskoler kan prale af det?

Se billeder
Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen