• Antal

• Landsdel

Jylland

Om skolen

Alsidig og boglig idrætsefterskole. Vægter personlig og faglig udvikling, nærhed, tillid og tryghed. Tilbyder 3-4 idrætsvalgfag pr. elev. Vælg mellem gymnastik, sejlads, håndbold, fodbold, basket, volley, badminton, friluftsliv, adventure, kajak. Vi tilbyder også instruktørkursus, alm. skolefag, kreative og musiske fag. Årlig skitur til Frankrig.

Skolens formål
Vores formål er at drive en efterskole med et folkeligt idrætssyn og et alsidigt skoleliv, der fremmer elevernes hele menneskelige udvikling.

Vi ønske er at skabe initiativrige, selvstændige og ansvarsbevidste unge mennesker, der med tolerance og indføling viser respekt for det enkelte menneske og forståelse for samarbejdets værdier.

Idrætsundervisningen er alsidig og almentudviklende og tilskynder dig som elev til at deltage aktivt i forenings- og fritidslivet. Vi tilbyder sejlads, kajak, fodbold, håndbold, badminton, basketball, volleyball, gymnastik, adventure og friluftsliv. Heraf skal du vælge 3-4 fag.

Undervisningen omfatter de almindelige skolefag. På 10. årgang tilbyder skolen både 10. klasse med mulighed for at aflægge folkeskolens prøver og 10. TEMA, som er prøvefri og studieforberedende.

I undervisningen indgår endvidere kreative - og musiske fag med mulighed for at udvikle fantasi og færdigheder.

Et efterskoleophold på Koldingegnens Idrætsefterskole omfatter også, at vi hjælper hinanden med forskellige daglige praktiske opgaver. Du skal være med til at lave maden, ligesom du skal deltage i det daglige rengøringsarbejde på skolen.

Vi laver efterskole for dig og sammen med dig. Vi lever ud fra demokratiske principper, har faste regler, men fleksible rammer, som du kan få stor indflydelse på, hvis du tager medansvar.

Koldingegnens Idrætsefterskole har plads til 100 elever, piger og drenge på 9.-10. klassetrin.

Skoleåret varer 42 uger fra medio august til ultimo juni.

Se meget mere på vores hjemmeside www.kie.dk  eller ring og hør nærmere på 75 56 54 00.

Se billeder
Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen