• Antal

• Landsdel

Jylland

Om skolen

På Nørre Nissum Efterskole samles dygtige idrætsudøvere med musiktalenter, krea-piger, motor/metal-drenge og unge mennesker med mange andre talenter. Her er netop forskelligheden og muligheden for at udvikle sig selv og hinanden i centrum.

Uanset om det er en bold, en guitar eller noget helt tredje, man helst vil have i hånden, så kan man uden tvivl finde ligesindede på Nørre Nissum Efterskole, som ligger et stenkast fra Limfjordens sydside. Her er der nemlig brede muligheder for at udvikle sine talenter og samtidig prøve noget helt nyt. Den vestjyske efterskole er dermed en af de få, der arbejder med eliteidræt, som også har elever, der aldrig har en bold i hånden. Denne forskellighed er en styrke.

Nørre Nissum Efterskole bygger på et folkekirkeligt grundlag. Vi mener kristendommen giver et godt fundament for livet, der rækker langt udover et efterskoleophold, og det præger vores hverdag og fællesskab.

Vi lægger vægt på at det er vigtigt at lære noget, at lære at studere, at kunne samarbejde og at være nysgerrig og vågen, og det er vi gode til at hjælpe dig med – både når det gælder det faglige, og når det gælder fritiden. Fagligt prioriterer vi et meget højt niveau i både obligatoriske fag og valgfag. Vi arbejder niveaudelt i de fleste prøvefag.

Du kan vælge mellem mange tilbud der både giver mulighed for at fordybe sig, og at prøve noget nyt.

Vi har rigtig gode faciliteter og rammer i form af to idrætshaller, en kunststofbane, og en svømmehal, hvor du kan udfolde dig, og vi har et højt niveau i håndbold, volleyball, fodbold, badminton. Hvis du vil bruge endnu mere tid på fodbold og håndbold, har vi et intensivt samarbejde med Lemvig Håndbold og fodbold.

Skolen har et rigt musikliv og vi har nybyggede musikfacilitetter med eget studie – så tag dit instrument med og få brug for det!

Desuden har vi veludstyrede værksteder i metal, motor, tekstil, billedkunst og glas, som du også kan bruge i din fritid. Disse giver dig uanede muligheder for at kombinere dig frem til en spændende hverdag.

Dagligdagen bliver brudt af uger med udenlandsture, tema, praktik, brobygning og projektarbejde.

Har du lyst til, at komme ud i verden i 10. klasse er ”Global Teenager” måske en mulighed. En rejselinje for 10.klasse i samarbejde med Folkekirkens Nødhjlælp, hvor du får mulighed for at gøre en forskel et sted i verden. Eller hvis du vil gøre en forskel lokalt kan du tilmelde dig vores invovationslinie: Projekt & Eventmager.

Der sker også mange ting til daglig. Turneringer, cafeaftener, besøgsaftener og meget mere – du har meget at glæde dig til! Og det er let at komme hertil fra hele landet med tog og busforbindelser lige til døren.

Kom og oplev et godt fællesskab og et efterskoleophold i højt gear.

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
  • Billedkunst