• Antal

• Landsdel

Jylland

Om skolen

BOGLIGT orienteret SPORTSEFTERSKOLE. Bibringer elever i 9. og 10. klasse demokratisk dannelse, samt lysten til sportslig fordybelse i et forpligtende efterskoleophold. 7 sportslinjer. Røgfri skole. Der tilbydes international CAMBRIDGE klasse på 10. årgang, hvor der undervises på engelsk for både danske og internationale elever.

Om skolen
SINE er en uafhængig skole, hvis formål er at give elever med lysten til fordybelse i sporten et koncentreret skoleophold på en efterskole, samt bibringe eleverne dannelse og forståelse for demokratiet og vores fælles kulturelle baggrund.

Om fagene
Undervisningen tilbydes på 9. og 10. klasses niveau, og der afsluttes med folkeskolens afgangsprøve (FSA) og FS10.

IT og kommunikationsteknologi udgør en stor del af skolens hverdag.

Cambridgeklasserne: På 10. klasses niveau tilbydes international klasse. Undervisningssproget er engelsk og der undervises på Cambridge niveau. Der afsluttes med Cambridge prøver. Fagene der undervises i dd. er Global perspective, English as second language, Combined science, Mathematics, Göethe Deutsch og danish.

Undervisningen på SINE er delt op i følgende hovedområder:
• Sportslinjefag
• Boglige fag
• Fællestimer

Sportslinjefag
Inden du starter, vælger du dig ind på en af følgende 8 sportslinjer:

• Fodboldlinjen
  • Håndboldlinjen
  • Badmintonlinjen
  • Danselinjen
  • Golflinjen
  • Fitnesslinjen
  • Skilinjen (ekstra betaling)

De fleste sportslinjee er tildelt 10 ugentlige undervisningslektioner.

På sportslinjerne vil du få en grundig og alsidig teoretisk og praktisk undervisning. Formålet med undervisningen er din individuelle udvikling.
Der kan være fyldt op på nogle linjer, og ledige pladser på andre.

Almene undervisningsfag
Du indstilles til folkeskolens afgangsprøver eller folkeskolens 10. klasses prøve i fagene: Dansk, matematik, engelsk, tysk og fysik/kemi.

Går du i 9. klasse. skal du have dansk, matematik, engelsk og fysik, og så kan du vælge tysk. I 10 kl. niveauopdeles undervisningen i fagene engelsk, tysk, matematik og fysik.

Det sociale
På SINE kommer du til at opleve et intenst efterskoleophold, hvor det forpligetende fællesskab og samværet med andre unge prioriteres højt. I løbet af året er der rigtig mange sociale aktiviteter/arrangemeneter, som styrker og udvikler fællesskabet.

Boform
Som elev på skolen vil du komme til at bo på 4 mands værelser med god adgang til toilet og bad. Du kommer til at bo i et hus med både drenge- og pigeværelser. Alle huse har tilknyttet en huslærer, som har kontakt til dine forældre. Er du interesseret i ovenstående, kan du ringe på tlf. 74 74 49 90 eller sende en mail på sine@sine.dk. Vi sender gerne en brochure til dig.

Se billeder
Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen