Om kurset

Dato: 13. december 2023 - 15. marts 2024

Frist: 13. marts 2024, for tilmelding

KURSET ER OPDATERET – KLIK HER

Med evidensbaseret succes og fokus på at skabe relationer til erhvervsfaglige områder, er IBO mere end blot et program – det er en mulighed for personlig og faglig vækst. 

Book et online infomøde med udviklingskonsulent Karin Skjøth, ksk@efterskolerne.dk, inden 15. marts 2024 og bliv en del af IBO-fællesskabet! 

Hvad er et IBO Abonnement?
Som efterskole kan du nu åbne døre til en meningsfyldt uddannelsesoplevelse ved at tegne et abonnement til Efterskolernes Verdensmålsbrobygning (IBO). 
Læs mere om IBO Abonnement

Hvorfor IBO?
Åben Verdenen: Vores mål er at inspirere unge elever til at udforske det ukendte. Med IBO åbner vi en verden af muligheder, de ikke engang vidste, de ikke vidste eksisterede.
Styrk Robusthed og Selvstændighed: Gennem IBO-forløbet stræber vi efter at styrke elevernes robusthed og selvstændighed. De bliver rustet til at træffe vigtige beslutninger om deres fremtidige ungdomsuddannelse.
Kreativ Brobygning: Vores brobygningsprogram går ud over det obligatoriske og introducerer eleverne til problemorienteret og kreativt arbejde. De opdager nye muligheder og udvikler en bredere forståelse for deres interesser.

Evidensbaseret succes
Forskning og undersøgelser bekræfter, at IBO-forløbet har en positiv indvirkning på elevernes uddannelsesvalg. Det er mere end blot erstatning; det er en mulighed for personlig og faglig vækst.

Skab relationer og engagér dig
IBO giver dine elever en unik chance for at opbygge relationer til erhvervsfaglige områder og deltage i praksisfaglige opgaver. Dette åbner døre til en bredere verden af uddannelsesmuligheder.

Bliv en Del af IBO-fællesskabet
Kontakt udviklingskonsulent, Karin Skjøth, på ksk@efterskolerne.dk for at booke et online infomøde om vilkår for deltagelse. Tilmelding til IBO abonnement er senest den 15. marts 2024.

Tilmelding