Forældremagasinet 2024 udkommer umiddelbart inden første skoledag, så det ligger klar, når forældrene afleverer deres børn på efterskolen første dag.

Efterskolerne skal selv bestille magasinet – det kommer ikke automatisk. Hver skole kan gratis bestille et antal magasiner, der svarer til skolens elevtal, og derefter kan der tilkøbes pakker á 50 stk. til 1.375 kr. ekskl. moms pr. pakke. Magasinet skal bestilles senest 1. juni 2024.

Det er en god idé at bestille ekstra magasiner, så der er til alle forældre første skoledag, til Efterskolernes Dag og til andre arrangementer i årets løb.

Forældremagasinet klæder forældrene på til det nye, spændende og anderledes år, der venter ens barn på efterskolen. Gennem artikler, guides og personlige fortællinger fra tidligere efterskoleelever giver magasinet gode råd til forældre, som lige har sendt deres barn afsted til en helt ny hverdag væk hjemmefra. Magasinet guider bl.a. forældrene til et godt samarbejde med skolen, og hvordan de bedst støtter deres barn gennem de op- og nedture, deres børn kan opleve i løbet af skoleåret. Magasinet kan være en hjælp for mange forældre – og efterskoler, fordi det kan være med til at sikre en god start på efterskoleåret for både forældre og deres børn.

Bestil forældremagasinet her
  • Det er ikke muligt at efterbestille ekstra eksemplarer efter 1. juni 2024
  • Magasinerne sendes til skolen i ugen op til elevernes første skoledag
  • Hvis I ikke ønsker at modtage magasinet, så send gerne en mail med besked til hs@efterskolerne.dk