• Antal

• Landsdel

Jylland

Om skolen

Vi er en grundtvigsk idrætsefterskole med rødder i det frivillige foreningsliv. Det lokale idrætsliv er en del af skolens hverdag. Linier: Håndbold, fodbold, golf, badminton, cykling og volleyball. Seriøs indstilling til såvel idrætten som undervisningen og samværet. Frihed under ansvar, åbenhed, engagement og nærvær.

Idrætsefterskolen Ikast er en grundtvigsk skole med rødder i det frivillige foreningsliv, og det lokale idrætsliv er en væsentlig del af skolens hverdag. Vi tilbyder linjefag i Håndbold, Fodbold, Golf, Badminton, Cykling og Volleyball. Vi har en seriøs indstilling til såvel idrætten som den almene undervisning og samværet på efterskolen - og vi forventer det samme af vore elever. Begreber som frihed under ansvar, åbenhed, engagement og nærvær er centrale for os.

Læs meget mere på vores hjemmeside.

Velkommen til Idrætsefterskolen Ikast!

Se videoer
Undervisningstilbud
Beregn pris

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
Omkring 3 timer om ugen