• Antal

Jylland

Tilføj til Mine skoler

Om skolen

Er du vild med esport, scooter, animation, kunst & design, forfatter, bordtennis, BMX freestyle/-race, skate, skak eller life skills? Top professionelle trænere og instruktører på linjefagene. Har du håndværkerdrømme og kloge hænder? Tjek os ud, besøg os, ring og få en aftale. Vi er klar til at give dig dit mest FANTASTISKE år!

Helt klar til teknisk skole eller mesterlære:

Vil du udfordre dine hænder og kan du li’ at arbejde praktisk? Så kan du blive HELT KLAR til mesterlære eller teknisk skole i vores håndværkerklasse.

Linjefag:

Animation
Du er vild med tegning, animation og 3D. Du vil gerne udfordres, og blive god til din KUNST, hvad enten du er til klassisk Disney animation eller 2D og 3D. Du bliver undervist af en topprofessionel animator fra Animationsskolen i Viborg (TAW).

BMX-freestyle
WOW – jumpbox, speedwall, halfpipe og rails!
X-verdensmester i freestyle underviser dig, med fokus på DIN udvikling, og der er masser af fritid til at øve tricks, så du bliver endnu bedre.

BMX-race
Se det for dig – Danmarks tidligere landstræner i BMX, tager hånd om din udvikling som BMX kører. Du kører på skolens egen BMX race-bane. Skal du være go’? –nej, for du har en vigtig egenskab - du ELSKER at cykle.

Bordtennis
Du HAR banket far, dine søskende og pædagogen i SFO’en. Nu vil du til next level. Assistenttræneren for det Grønlandske landshold underviser dig fra 2 til 3 gange om ugen og udfordrer dig på alle aspekter af bordtennisspillet. Du møder spillere fra den lokale klub og deltager i stævner.

Esport
Hos os mener vi, at esport også er en sport. Så er det sagt! Her undervises du af en uddannet esportslærer i LoL, CS:GO, Overwatch m.fl. Strategi, samarbejde og kommunikation, men også sundhed, er i fokus.

Forfatter
Du vil ikke kun skrive DAGBOG. Du har noget på hjertet, du er forfatter, og vil skrive, så andre kan HØRE dig. Din lærer inspirerer dig til at yde dit bedste som forfatter. Du undervises to gange om ugen, og der er masser af fritid til at dyrke din TRANG til at være forfatter.

Girl Skills
Træt af at være usikker? Bliv klogere på dig selv og andre gennem mental træning, samtaler, kreative udfordringer, mindfulness, musik, sang, drama og meget mere.

Kunst & Design
Glaskunst, smykker, genbrugsdesign, stof og malerlærred. Du vil udfordres på KREATIVITET og skills. Din designlærer er selv kunstner med eget atelier, og udfordrer din lyst til design i alle materialer og stilarter. Du skal undervejs besøge atelierer, og udstille dine egne designs.

Scooter
Kald det scooter, eller løbehjul – det er STORT. Du er på vej OP blandt scootere. Du udfordrer dig selv på løbehjul hver eneste dag. Du træner med din scooter instruktør to gange om ugen, og hænger ud sammen med dine scooter venner på skolens anlæg.

Skak
Skak - og skakmat! Du elsker skak og vil gerne blive meget bedre. Måske spiller du i Dansk Skoleskak, eller i klub, men nu skal der rykkes! Bliv undervist af den danske stormester Allan Stig Rasmussen og bliv den der siger skakmat! til dine modstandere.

Skate
Du elsker at køre skateboard. Der er aldrig tid NOK! Du får 6 timers undervisning og der er masser af fritid til at skate i skolens indendørs skatepark, eller streetskate på udendørs obstacles. Skater teamets instruktører øver nye tricks med dig, og tager dig med til andre skateparks.

Se videoer

Undervisningstilbud

Herunder kan skolerne vise et udpluk af de fag, som skolen tilbyder ud over de prøveforberedende fag (dansk, matematik, engelsk, m.fl.).
Fagene er sorteret i tre niveauer for at vise, hvor meget det enkelte fag i gennemsnit fylder på skemaet om ugen.

Kontakt skolen for nærmere oplysninger om skolens fag.

Mere end 3 timer om ugen
  • Animation