Lærer (bl.a. tysk)

Vivild er en velfungerende efterskole, der bygger på Grundtvigs tanker om positivt og udviklende samvær med unge mennesker. 182 velfungerende elever venter på at få dig som lærer i bl.a. tysk.

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 21. juli 2019

Køkkenassistent

Brejning Efterskole søger en ny køkkenassistent hurtigst muligt eller med start d. 1. september 2019. Vi er en friluftsefterskole, hvor elevinddragelsen ligger dybt i skolens DNA, derfor er det afgørende, at du har lyst til at arbejde med sammen med både kollegaerne og eleverne.

Brejning Efterskole

Ansøgningsfrist: 24. juli 2019

Teaterlærer

Tølløse Slots Efterskole søger teaterlærer til ansættelse pr. 1. september 2019 - Samt baggrund for at kunne undervise i dansk, og gerne andre skolefag.

Tølløse Slots Efterskole

Ansøgningsfrist: 26. juli 2019

Nysted

Lærer

Nysted Efterskole søger en lærer til matematik, engelsk og idræt med tiltrædelse august 2019. Kompetencer inden for specialundervisning vil være en fordel.

Nysted Efterskole

Ansøgningsfrist: 26. juli 2019

Engelsk- og dansklærer søges

Glamsdalens Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 27. juli 2019

Lærer

Lærer søges til engelsk, samfundsfag, outdoor/friluftsliv og idræt

Efterskolen Flyvesandet

Ansøgningsfrist: 1. august 2019

Kok / Køkkenleder

Vi søger en passioneret kok til at lede vores køkken, der forestår tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 120 elever og ansatte.

Viby Efterskole

Ansøgningsfrist: 4. august 2019

Køkkenleder

Vi søger en leder, der kan forestå tilberedning og servering af sund, nærende og spændende mad for vores 200 danske og internationale elever.

Vedersø Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 4. august 2019

Lærere

Da vores dygtige musiklærer skal ud i den store verden, søger vi en lærer til en fast stilling på Dybbøl Efterskole fra 22. august 2019 eller snarest derefter. Derudover skal vi bruge en vikar i en midlertidig stilling, som løber frem til mindst midten af oktober, med mulighed for forlængelse. Vikarstillingen kan evt. deles mellem to ansøgere, så det skal fremgå af ansøgningen, hvor stor en ansættelsesgrad du søger om som vikar.

Dybbøl Efterskole

Ansøgningsfrist: 15. august 2019

Netværkskoordinator

Netværkskoordinator til Efterskoleforeningen Region Fyn til fremme af udlevelsen af det sociale charter på Fynske efterskoler

Ansøgningsfrist: 15. august 2019

Skoleleder

Køng Idrætsfriskole og idrætsbørnehave/vuggestue søger leder til at gå forrest i at samle hele institutionen og at fastholde visionen: Køng skaber rummelige fællesskaber gennem læring, udeliv og idræt for alle.

Ansøgningsfrist: 16. august 2019

Bramming

Vi søger en barselsvikar fra 1. oktober 2019 og et år frem

Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 16. august 2019

Dansk-/engelsklærer

Da vi har en lærer, der går på deltid grundet efteruddannelse, søger vi en fagligt kompetent og relationsstærk efterskolelærer den 1. august 2019 eller snarest derefter. Vil du være med til at præge en fyldt skole i udvikling og med en skarp profil? Så send os din ansøgning og CV.

Høng Efterskole

Ansøgningsfrist: 18. august 2019

Tysklærer

Balle Musik- & Idrætsefterskole søger en barselsvikar pr. 1/10-19 Vi søger en kvalificeret tysklærer i et barselvikariat Der vil i stillingen også være almindelige efterskoleopgaver Stillingen kan aftales i intervallet 75-100 %.

Balle Musik- og Idrætsefterskole

Ansøgningsfrist: 19. august 2019

Køkkenleder

Thorsgaard Efterskole søger en køkkenleder, der brænder for udvikling af sund, bæredygtig og økologisk kost

Thorsgaard Efterskole

Ansøgningsfrist: 20. august 2019

Landsdel: Jylland

Visionær og samfundsorienteret forstander søges!

Rejsby Europæiske Efterskole

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

Lærer søges til TiendeklasseCenter Roskilde

Ansøgningsfrist: 9. september 2019

Lærer

Ådalskolen, Fangel Friskole søger en kompetent og engageret Naturfagslærer til 7. – 9. kl.

Ansøgningsfrist: 27. september 2019