Baunehøj
Kontaktinformation

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Tilføjet: 22. april 2024

Adresse

Baunehøj Efterskole

Runegaards Alle 30

3630 Jægerspris

Kontakt

Forstander Ulrik Goos Iversen, 3035 7303
Viceforstander Kristian Damgaard, 2943 5601 

Læs mere om skolen

Besøg skolens hjemmeside

Vi søger en efterskolelærer, som vil være en del af fællesskabet på Baunehøj Efterskole. Du skal stå for rideundervisningen og være ansvarlig for stald og heste herunder staldarbejde, vedligeholdelse af ridebaner, samt pasning/pleje af hestene. For at komme i betragtning skal du kunne undervise i dressur, spring og terrænspringning med udgangspunkt i elevernes niveauer. Vi søger et menneske med et moderne hestesyn og en stærk faglighed, som i overensstemmelse med skolens traditioner og værdier kan bidrage til at udvikle og fremtidssikre vores hestehold. Det er både vigtigt at kunne stimulere vores ambitiøse rideelever, og at alle elever direkte eller indirekte er involveret i hestene gennem det praktiske arbejde, samt at alle, der har lyst, får mulighed for at stifte bekendtskab med ridning.

Stillingen er i udgangspunktet på fuld til og en fastansættelse med opstart 1/8-2024.

Opgaverne med heste og rideundervisning vil blive kombineret med andre opgaver alt efter kompetencer og interesser. Der stilles tjenestebolig til rådighed. Det er en fordel at bo på eller tæt ved skolen.

Baunehøj Efterskole er en naturskøn, grundtvigsk efterskole med 104 elever på 10. årgang. Vi er meget stolte af vores skole, som er kendetegnet ved tillidsfulde relationer og god kommunikation mellem medarbejdere og elever. Vi opfatter os selv som et praktisk, forpligtende fællesskab, hvor elever og medarbejdere er sammen om at drive skolen.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Ulrik Goos Iversen 30 35 73 03 eller viceforstander Kristian Damgaard 29 43 56 01. Ansøgning med CV og referencer samles i én pdf-fil og sendes til ug@baunehoej.dk senest den 1. juni 2024. Samtaler gennemføres i uge 25 2024.

Løn - og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem LC og Skatteministeriet.

Læs mere om skolen på www.baunehoej.dk